POLİTİKA

DEVA PARTİSİ’NİN DENİZLİ’DEKİ HEDEFİ NE?

DEVA PARTİSİ’NİN DENİZLİ’DEKİ HEDEFİ NE?
Demokrasi ve Atılım Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar Metropol TV’de Metropol Gündemi programına katılarak, Denizli’deki çalışmalarını anlatırken, kentteki ve ilk seçimdeki hedeflerini açıkladı.

ÖZEL HABER
Metropol TV’de Metropol Gündemi programının konuğu DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar’dı. Kırar, Denizli’deki parti çalışmalarını canlı yayında anlatırken, hedeflerini de aktardı. Başkan Kırar, olası bir seçime her an hazır olduklarını da söyledi…

BEKİR KIRAR'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Başkan Kırar “Biz daha teraziye çıkmadık. Biz daha bir seçim geçirmedik. Öncelikli hedefimiz Denizli’de 674 mahallede de 674 mahalle temsilcimizi atamak istiyoruz. Böylece seçimlerde daha büyük bir başarı elde edeceğimizi düşünüyoruz. Biz sokaklarda, köylerde halkın teveccühünü görüyoruz. Buldan’ın Kadıköyü’ne, Beyağaç’ın Sazak Köyü’ne Çameli’nin Belevi’sine gittiğimizde DEVA Partisi Ali Babacan dendiğinde biz görevimizi yapmışız diyoruz. Biz müthiş bir teşkilatız ve seçimde de büyük bir başarı elde edeceğimizi düşünüyoruz. Biz hafta sonu seçim olsa şu an hazırız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon