POLİTİKA

DEVA DENİZLİ YÖNETİMİ KAVAF VE AYGÖREN’LE ANKARA’DA BULUŞTU

DEVA DENİZLİ YÖNETİMİ KAVAF VE AYGÖREN’LE ANKARA’DA BULUŞTU
DEVA Partisi’nin Ankara’da yapılan birinci olağan kongresine katılan DEVA Denizli İl Yönetimi, kongre öncesi DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyeleri olan Denizlili Selma Aliye Kavaf ve Oğuzhan Aygören ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

DEVA Partisi’nin 1’inci Olağan Kongresi, “Türkiye’nin DEVA’sı hazır” sloganıyla Ankara’da başladı. Pandemi koşulları nedeniyle hafta içi yapılan kongreye sadece parti yöneticileri ve delegeler katıldı. DEVA Denizli İl Yönetim Kurulu da tam kadro kongreye katıldı.

DENİZLİ HEYETİ TAM KADRO KATILDI
Demokrasi ve Atılım Partisi birinci olağan kongresini gerçekleştiriyor. "Türkiye’nin DEVA’sı hazır” sloganıyla yapılan kongre, Covid-19 salgını nedeniyle önlemler eşliğinde Ankara Atatürk Spor Salonu’nda toplandı. 81 ilde teşkilat çalışmalarını tamamlayan, 43 ilde kongrelerini yapan DEVA Partisi’nin büyük kongresine sadece parti yöneticileri ve delegeler katıldı. Genel Başkan Ali Babacan'ın tek aday olması beklenen 1. Olağan Büyük Kongre'de partinin 600 delegesi, 50 üyeli Genel Merkez Yönetim Kurulu ve Genel Merkez Disiplin Kurulu üyelerini belirleyecek.

DEVA DENİZLİ HEYETİ KAVAF VE AYGÖREN İLE BULUŞTU
Kongre öncesi DEVA Denizli İl Yönetim Kurulu, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi olan Denizlili Selma Aliye Kavaf ve Oğuzhan Aygören ile Ankara'da bir araya geldi. Yönetim Kurulu Denizli’deki parti çalışmalarını anlatırken, özellikle ilçe yapılanmaları hakkında Kavaf ve Aygören’i bilgilendirdi. Bu arada Selma Aliye Kavaf ve Oğuzhan Aygören ise Denizli’deki parti çalışmaları ile ilgili Denizli heyetine tavsiyelerde bulundu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon