EKONOMİ

DETGİS GENEL KURULUNDA MUKADDES BAŞKAYA GÜVEN TAZELEDİ

DETGİS GENEL KURULUNDA MUKADDES BAŞKAYA GÜVEN TAZELEDİ
Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Mukaddes Başkaya ve Yönetimi güven tazeledi.

DETGİS olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Denizli Sanayi Odası Müjdat Keçeci Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Şeref Arpacı, DETGİS Üyeleri katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel kurulda Divan Başkanlığını İsa Dal, Katip Üyeliği ise Mustafa Koltuksuz yaptı. Genel kurulun açılış konuşmasını DETG İS Başkanı Mukaddes Başkaya gerçekleştirdi. Üç yıllık dönemde yaptıkları icraatları anlatan Başkan Başkaya yeni dönemde Denizli tekstil sektörünü daha da yukarıya çıkarmak için projeleri olduğunu açıkladı…  



Açılış konuşmasının ardından denetim ve mali tablolar oylanarak kabul edildi. Daha sonra olağan seçimli genel kurula geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Mukaddes Başkaya ve Yönetimi güven tazeledi.



İŞTE DETGİS YÖNETİM KURULU İSİMLERİ
ASIL ÜYELER

MUKADDES BAŞKAYA
OSMAN NURİ KES
SİBEL AYSU
MELİH KANSIZ
ASLI KASAPOĞLU
ATİLLA ÖZDEMİR
CEVAT AKÇİL
RAFET ZORA
DENİZ BALTALI
HALİL ERDOĞAN
GÜLCAN MUTLUBAŞ

YEDEK ÜYELER
YAŞAR KIMIL
HURİYE SEDA ÖZYURT
EBRU SÜRÜ ALTUNTAŞ
MERT TURGUT
AYKUT ÖZER
ŞÜKRİYE ÜSTÜNDAĞ
DOĞAN ERTUĞRUL
MUSTAFA ALPAGUT
KAZIM KAYNAK
MERT SİCİMLİ
GÜLBİN  YARDIM
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon