EKONOMİ

DERVİŞ KÜÇÜK SİGORTA YENİ BİNASINDA

DERVİŞ KÜÇÜK SİGORTA YENİ BİNASINDA
Denizli’de sigortacılık sektöründe hizmet veren Derviş Küçük Sigorta Aracılık Hizmetleri, yeni hizmet binasına kavuştu. Açılış için tören düzenlenirken, kentin iş dünyası açılışa yoğun katılım gösterdi.

Sigortacılık sektöründe 8 yıldır hizmet veren Derviş Küçük Sigorta yeni hizmet binasının açılışı için bir tören düzenledi. Törene Denizli iş dünyası büyük ilgi gösterdi…



Açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Denizli Sanayi Odası Meclis Üyeleri Ersin Turgut ve Erkan Tıkıroğlu, Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu Başkanı Adnan Çelik, Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Kerem Tokyürek, Anadolu Sigorta Batı Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Alperdem, Axa Sigorta Ege Bölge Koordinatörü Tolga Tıknaz, DESAD Başkanı Cemal Başeren ile Denizli iş dünyası temsilcileri, iş insanları ve davetliler katıldı. Açılış kurdelesini protokol ve davetliler birlikte kesti.



Derviş Küçük Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Küçük açılışta Metropol TV’ye açıklamalarda bulundu. Sektörde kaç yıldır faaliyet gösteriyor? Kaç sigorta şirketinin acenteliğini yapıyor? Sigortacılığa başlarken gayesi neydi? Önümüzdeki dönem hedefleri ne?



Derviş Küçük “Acenteliğimiz 8 yılı aşkındır faaliyet gösteriyor. 12 sigorta şirketinin acentesiyiz. Elementer branşta ağırlıklı olarak hizmet veriyoruz. Hayat ve sağlık sigortası tarafında da yeni yapılanmamız mevcut. Kurumsal şirketlere, bireysel müşterilerimize de hizmet ediyoruz. Sektöre ilk başladığım günden bu yana gayem sigortacılığı vizyon bir meslek olarak yapmak… Poliçeleri okuyan, araştıran ve müşterilerini doğru yönlendiren bir yapıdayım. Herkese açılışımıza katıldıkları için çok çok teşekkür ediyorum” dedi.   

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon