SPOR

DENİZLİSPOR, KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

DENİZLİSPOR, KONYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Denizlispor, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından izinsiz olarak Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Sabah gerçekleşen idmanda Fede Varela sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışırken eksik oyuncu ise bulunmuyor. Antrenman sırasında Mustafa Yumlu’nun ufak sakatlığı ise korku oluşturdu.

Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Denizlispor, 1-0’lık mağlubiyetle kente döndü. Takıma izin vermeyen Hırvat hoca tüm takımı sabah saatlerinde Haluk Ulusoy Tesislerinde toplayarak Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Robert Prosinecki idaresinde toplanan takım, ısınma hareketlerinin ardından topla çalışmalar yaptı. Sabah antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yeşil siyahlı ekip eksiksiz olarak idmanda yer alırken Arjantinli yeni transfer Fede Varale ayak bileğindeki sakatlık sebebiyle takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Antrenman sırasında Mustafa Yumlu’nun ayak bileğine aldığı darbe sonrası yerde kalması korku oluşturdu. kulüp doktorlarının müdahalesinin ardından Yumlu, tekrar antrenmana dahil oldu.



Öte yandan Denizlispor ile Konyaspor’un karşı karşıya geleceği müsabakanın hakemi belli oldu. 4 Ekim’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maçı Hüseyin Göçek yönetecek. Denizlispor, 4 Ekim Pazar günü, Süper Lig’in 4.haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı’nda, saat 13.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını, Bahattin Duran, Kemal Mavi ve Murat Erdoğan üstlenecek.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon