SAĞLIK

DENİZLİLİ SAĞLIKÇILARDAN ZEYBEKCİ’YE TEŞEKKÜR

DENİZLİLİ SAĞLIKÇILARDAN ZEYBEKCİ’YE TEŞEKKÜR
Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, 15 Temmuz itibariyle göreve devam eden ve yeni atanan Hizmet Başkanları, Servergazi ve Denizli Devlet Hastanesi Başhekimleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci’yi ziyaret ederek tüm süreçlerde sağlığa verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz.Dr. Burak Altan, Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, Personel Hizmetleri Başkanı Özgül Ertan, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Mehmet Erkaleli ve Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Alpaslan Alsoy ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci’yi ziyaret eden İl  Sağlık Müdürü Uz.Dr. Berna Öztürk Denizli’de yürütülen sağlık hizmetleri ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Öztürk “Denizli son yıllarda sağlık konusunda yapılan yatırımlarla Ege’nin vizyon şehirlerinden birisi haline geldi. Sağlıkta ilklerin uygulandığı şehrimizi çevre illerden birçok hasta şifa bulmak tercih ediyor. İlimizin sağlık konusunda hak ettiği değeri almasında hiç kuşkusuz ki en büyük pay sahibi son Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’dir. Sağlık konusunda ne zaman ihtiyacımız olsa, kapısını çaldığımızda bizi hiç geri çevirmedi. Her zaman olduğu gibi pandemi döneminde de arkamızda desteğini hep hissettik. Varlığıyla bizlere güven veren, her zaman yanımızda olan Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye sağlık camiamız ve hastalarımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi. Nihat Zeybekci de İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon