YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİLİ MİMARLARA ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖREVLER

DENİZLİLİ MİMARLARA ANKARA’DA ÖNEMLİ GÖREVLER
Mimarlar Odası Genel Kurulu, Ankara’da gerçekleşti. Ankara’daki Genel Kurul’da Denizli'den 3 eski Şube Başkanı Mimara önemli görevler verildi.

Mimarlar Odası 48’nci Olağan Genel Kurulu’nu Ankara’da, oda merkezinde gerçekleştirdi. Denizli’nin tanınmış üç mimarı bu genel kurulda önemli görevlere getirildi. Denizli Mimarlar Odası eski başkanlarından ve siyaset dünyasının sevilen isimlerinden mimar Arif Balkanay, odanın Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) yönetim kuruluna aday gösterdiği üç isimden biri olarak belirlendi. TMMOB’un Mayıs ayında gerçekleşecek olağan genel kurulunda Balkanay’ın da görev alması bekleniyor.



Mimarlar Odası genel kurulunda Denizli Mimarlar Odası’nın eski başkanları Süleyman Boz ve İbrahim Şenel de önemli görevlere getirildi.  Boz, TMMOB Genel Kurul delegesi olarak belirlenirken Şenel odanın Onur Kurulu üyeliğine getirildi.  

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada “TMMOB Mimarlar Odası 49. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri Ankara’da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu asil, Yönetim Kurulu yedek ve Üst Kurul Delege üyelerimiz ile katılım sağladığımız ve oldukça verimli geçen bir genel kurul geçirdik. Ülke, kent  ve meslek sorunlarımızı tartıştığımız, gelecek döneme yönelik öneri ve çözümlerin de sunulduğu, 2 gün süren Genel Kurul’un ardından 3. gün gerçekleşen seçimler ile tamamlandı. Yeni dönem seçilen Merkez Yönetim Kurulu üyelerine görevlerinde başarılar dilerken; Şubemiz üyelerinden Sn. Arif Balkanay TMMOB(Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) Yönetim Kurulu’na, Sn. Süleyman Boz  TMMOB Genel Kurul delegeliğine, Sn. İbrahim Şenel Mimarlar Odası Onur Kurulu üyeliğine seçilmişlerdir. Kurullara seçilen üyelerimizi tebrik eder, deneyimleriyle mimarlık ortamına büyük katkılar sunacaklarını bildiğimiz meslektaşlarımızın, Mimarlar Odası Denizli Şubesi olarak her zaman yanlarında olacağımızı kamuoyu ile paylaşmak isteriz” denildi.

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon