EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMADAN “ÇELİKHANE” YATIRIMI

DENİZLİLİ FİRMADAN “ÇELİKHANE” YATIRIMI
Kardemir Haddecilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özge Yastı, Denizli Metropol ekranında şirketin gelecek planlarını canlı yayında anlattı.

ÖZEL HABER
Kardemir Haddecilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özge Yastı, DESİAD’ın katkılarıyla Denizli Metropol işbirliğinde Metropol ekranında yayınlanan Anadolu’nun ilk 500’ünde 23 Denizlili var programına katıldı ve şirketin gelecek planlarını anlattı.



Özellikle çok önem verdikleri “Çelikhane” projesini 2021 yılı içinde faaliyete sokmayı planladıklarını kaydeden Yastı “2020 yılı Ağustos ayında temelini atmış olduğumuz çelikhane projemiz var. Bu projeyle kendi hammaddemizi üretmiş olacağız. Bu projenin faaliyete geçmesi ile ayrıca çalışan sayımızı ikiye katlamış olacağız. Üretim hacmimizi ve cirolarımızı arttırmış olacağız. Öncelikli hedefimiz bu projemizi faaliyete geçirmek, yatırımımızı tamamlamak. İnşallah Allah izin verirse 2021 yılının Aralık ayında faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra Ordu'da ve Van'da projelerimiz var. Hidroelektrik santral projelerimizi tamamlamayı planlıyoruz. Öncelikli hedeflerimiz arasında bunlar var. Biz firma olarak bu kadar zor şartların yaşandığı dönemde bile çok şükür ki çalışan sayımızı azaltmadık. İnşallah bu bahsettiğim çelikhane projemizin de faaliyete geçmesiyle çalışan sayımızı iki katına çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

KARDEMİR HADDECİLİK YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI ÖZGE YASTI’DAN YATIRIM AÇIKLAMASI…


Murat ACAR

Murat ACAR

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon