EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMA YENİ YILDA YENİ YATIRIM YAPACAK MI?

DENİZLİLİ FİRMA YENİ YILDA YENİ YATIRIM YAPACAK MI?
Heimtextil Fuarı’na katılan Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Gökşin, Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Heimtextil Fuarı’na Denizli’den 79 firma katıldı. Almanya Frankfurt’ta fuarın nabzını tutan Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret etti ve fuarla ilgili görüşlerini yansıttı. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Gökhan Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Gökşin, fuarla ilgili Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

Gökşin “Fuar fena geçmedi. Üç yılın sonunda katıldığımız bir fuar. Daha kalabalık bekliyorduk ama kötü değil. Fuarlarda böyle büyük siparişler almak mümkün olmuyor. Müşterilerimizle buluşmak ve yeni müşteriler edinmek anlamında fuarlar önemli. Yeni projelerimizi anlatıyoruz. 2022 zor bir yıldı. 2021 yılı iyi geçmişti. Düşüş bekliyorduk ama savaşla büyük düşüş gerçekleşti. Bunun etkilerini 2023’te de göreceğiz. Altıncı aya kadar ben biraz daha durgunluk bekliyorum. Bu aslında dünyadaki gelişmelerle ilgili. Öngörmek zor ama ilk altı ay yavaş gidecek gibi düşünüyoruz. Sonrası için beklentimiz var. Sıfırdan yatırım yapmıyoruz, teknoloji yatırımı yapıyoruz. 2023’te yeni yatırım düşünmüyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon