EKONOMİ

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ VE İŞ İNSANLARI İÇİN NE DEDİ?

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ VE İŞ İNSANLARI İÇİN NE DEDİ?
Heimtextil Fuarı’na katılan ve Denizlili firmaları fuarda yalnız bırakmayan Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tuncer, Metropol’e konuştu…

ÖZEL RÖPORTAJ
Almanya Frankfurt’ta Heimtextil Fuarının nabzını tutan Metropol, fuara katılan ve Denizlili firmaları bir an olsun yalnız bırakmayan Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tuncer ile görüştü. Tuncer, hem  fuarla ilgili hem de Denizli sanayisi ile ilgili Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

Tuncer “Denizlimizden çok ciddi bir katılım var. Tekstil deyince akla tabi ki Denizli geliyor. Denizli’nin böyle bir fuarda güçlü temsil edilememesi düşünülemezdi zaten. Çok mutluyuz. İş insanlarımızı firmalarımızı yalnız bırakmıyoruz. Sıkıntılarını dinliyor görüş alışverişinde bulunuyoruz. Denizli; ihracatında çeşitlendirmeye giden bir şehir. Çok önemli bir sanayi şehrimiz. Tüm sektörlerde de Denizli atılım içinde. Fuarda yeni trendler belirleniyor. İlla ki Denizli’nin ihracatı ve ekonomik kalkınması için bu fuarların büyük etkisi olacağını düşünüyorum” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon