EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMA STİNGER MARKASIYLA 112 ÜLKEDE SATIŞTA

DENİZLİLİ FİRMA STİNGER MARKASIYLA 112 ÜLKEDE SATIŞTA
Denizli’de içecek sektöründe hizmet veren Can Meşrubat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cihan, katma değerli üretim yaptıklarını belirterek “Stinger markamızla 112 ülkede satıştayız. Ayrıca 17 ülkeye ihracat yapıyoruz” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli’den bir dünya markası çıkarmayı başaran Can Meşrubat, Stinger adlı içecek markasıyla tam 112 ülkede satış yapıyor. İç piyasaya çok fazla ürün vermeyen firma, ayrıca 17 ülkeye de ihracat yapıyor. Can Meşrubat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cihan, çalışmalarını Metropol’e açıkladı.

HASAN CİHAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Cihan “Sektör sıkıntılı şu anda. Özellikle hammadde sıkıntısı yaşıyoruz. Hem bulma hem de fiyat yüksekliği anlamında... Hammaddede fiyat artışları her ay yaşanıyor ve sıkıntı yaratıyor. Alüminyum kutu, cam şişe,  şeker ve yurt dışından gelen hammaddeleri bulmakta büyük problem yaşıyoruz. Hammadde bulabildiğimiz sürece üretim yaparak, ihracat gerçekleştiriyoruz. 17 ülkeye ihracatımız var. İç piyasaya çok çalışmıyoruz. 112 ülkede patentli markamız var. Stinger markamızla satış yapıyoruz. Markamızla yurt dışında da birçok fuara katılıyoruz. Yurt dışında çok bilinen bir markayız. Katma değerli satışlar yapmaya devam edeceğiz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon