EKONOMİ

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜNDEKİ SON DURUM VE BBDK KARARI

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜNDEKİ SON DURUM VE BBDK KARARI
Denizli tekstil sektöründeki son durumu ve BDDK'nın ticari kredilere yönelik yeni kararını Kenan Özsoy Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Özsoy, Metropol’e özel değerlendirdi.

ÖZEL ROPÖRTAJ
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) ticari kredilere yönelik yeni bir düzenleme açıklamasının iş dünyasında yankıları sürüyor. BDDK'nın ticari kredilere yönelik yeni kararını Kenan Özsoy Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Özsoy, Metropol’e özel değerlendirdi. Özsoy, Denizli tekstil sektörünün son durumunu da yorumladı.

KENAN ÖZSOY'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Özsoy “BDDK kararının ülke ekonomisinde mevduat toplama yönünde doğru bir etkisi olabilir ama, bunun uygulanması ile ilgili problemler yaşıyoruz. Hafta boyunca kararın bankalar arasında nasıl uygulanacağı ile ilgili net bilgi yoktu. Birçok firma gibi bizde sıkıntı yaşadık. Bir an önce detaylı açıklamaları bekliyoruz. Denizli tekstil sektörü pandemi ile birlikte son iki yıldır iyi gidiyordu. Sene başında biraz sakinlik başladı. Umarım önümüzdeki süreçte bu sakinliği atlatırız. Geçen hafta Almanya’da Heimtekstil Fuarı çok güzel geçti. İnşallah bu fuar siparişlere yansır ve eski canlı günlerimize kavuşuruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon