EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMA DUBAİ’DE ENERJİ FUARINDA

DENİZLİLİ FİRMA DUBAİ’DE ENERJİ FUARINDA
Middle East Energy Dubai 2023 Fuarı başladı. Fuara katılan Denizlili firma Yusuf Kabukçu Nak Kablo’nun Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kabukçu, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nden Metropol TV’ye  bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı.

ÖZEL RÖPORTAJ
Elektrik, elektronik ve enerji sektörlerinde Orta Doğu ve Körfez Bölgesi’nin en önemli ticaret etkinliklerinden biri olan Middle East Energy Fuarı, 7-9 Mart 2023 tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri/ Dubai’de düzenleniyor.

Middle East Energy Dubai,  Birleşik Arap Emirlikleri Enerji Bakanlığı’nın ev sahibi olduğu dünya enerji profesyonellerini buluşturan, Orta Doğu’nun enerji endüstrisi alanında önemli bir ticari etkinliği. Ekonomik, çevresel ve sosyal üç amaç etrafında şekillenen fuar dünya çapında tanınan ve sektöre yön veren en kapsamlı güç ve enerji fuarı.

Fuara katılan Denizlili firma Yusuf Kabukçu Nak Kablo’nun Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Kabukçu, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nden Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı.

Kabukçu “Fuar orta doğunun en popüler fuarı. Özellikle enerji ve kablo sektörü için liderdir. Biz 12 yıldır fuara katılıyoruz. Orta doğu ve Afrika’da aktif olan pazarımızla, müşterilerimizle bir araya gelmek için buradayız. Bizim için o anlamda çok verimli geçiyor. Yeni müşterilerde ediniyoruz. Buruk bir fuar geçiyoruz. Depremin üzerinden bir ay geçti. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Bizde burada ülkemizin bayrağını bir kez daha dalgalandırarak katkı sağlamayı sürdürüyoruz” dedi.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon