EKONOMİ

DENİZLİ’YE GIDA SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK

DENİZLİ’YE GIDA SANAYİ BÖLGESİ KURULACAK
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin iddialı programlarından Metropol Meydanı; beşinci bölümünde (DTB) Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini ağırladı. Programda konuşan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli’de içinde tarım ve gıda işletmelerinin bulunduğu Denizli Gıda Sanayi Bölgesi kuracaklarını belirterek “Protokol aşamasına geldi. Yeri bile hazır” dedi.

ÖZEL HABER
“Metropol Meydanı” programının beşinci bölümünün konukları Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri oldu. Programa Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Özay Tanrıverdi, Meclis ÜyeLERİ Fatma Demirbakan Kurt ve Mehmet Altuntaş katıldı. Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu ile Meclis Üyeleri, Denizli’de tarım ve gıda sektöründeki son gelişmeleri, sorunları bu programda anlattı. Denizli Ticaret Borsası çalışmaları ve yeni projelerin konuşulduğu Metropol Meydanı programı TED Denizli Koleji Konferans Salonu’ndan canlı yayınlandı.



Programda konuşan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli’de içinde tarım ve gıda işletmelerinin bulunduğu Denizli Gıda Sanayi Bölgesi kuracaklarını belirterek “Tarım ve gıdayı birlikte büyütmemiz gerekiyor. Her ikisinin de sanayinin olması gerekiyor. Şu an var mı? Evet var. Ama biz daha da büyüsün, gelişsin istiyoruz. Hem iç piyasaya çalışan, hem de ihracat yapan tarım ve gıda firmalarımız olsun istiyoruz. 1900’e yakın işletmemiz var. Bizim bunları daha büyük sanayici yapmamız gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Denizli’de Gıda Sanayi Bölgesi kuracağız. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile bu konudaki çalışmamız sürüyor. Protokol aşamasına geldi. Yeri de belli. Biz bunu inşallah başaracağız. Hepsini aynı yerde toplayıp büyütmemiz gerekiyor” diye konuştu.

İBRAHİM TEFENLİLİ’NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon