EKONOMİ

DENİZLİ TURİZMCİSİ YARIYIL TATİLİNDEN NE BEKLİYOR?

DENİZLİ TURİZMCİSİ YARIYIL TATİLİNDEN NE BEKLİYOR?
Denizli’deki turizmciler sömestr tatilinden ne bekliyor? Turizm cenneti Pamukkale’deki oteller yarıyıl tatiline hazırlanırken, sektörün beklentilerini Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı Levent Altuntaş, Denizli Metropol’e anlattı.

ÖZEL HABER
Pandeminin yoğun olumsuz etkisini hisseden turizm sektörü, yaz aylarındaki hareketin ardından kış dönemi nekahatini yaşarken, kış dönemi turizmi ile ön planda olan Denizli’de yarıyıl tatili turizmcileri beklenti içine soktu. Pamukkale, her yıl özellikle yarıyıl tatilinde yerli turistlerin yoğun ilgisini çekiyor.

LEVENT ALTUNTAŞ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Okullarda ilk dönemin sona ermesine az kala 8 bine yakın yatak kapasitesi olan ve beş yıldızlı birçok tesisi ile dikkat çeken Denizli’deki turizmciler sömestr tatilinden umutlu mu? Rezervasyonlarda son durum ne? Turizm cenneti Pamukkale’deki oteller yarıyıl tatiline hazırlanırken, sektörün beklentilerini Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkan Yardımcısı Levent Altuntaş, Denizli Metropol’e anlattı.

Altuntaş “Haziran ayından bu yana Pamukkale ve Karahayıt’taki tüm oteller açık. Vites yükselterek geldi otellerimiz. Sömestr dönemi sevdiğimiz bir dönem. Termal oteller kış döneminde daha çok rağbet görüyor. Okulların kapalı olduğu dönemlerde çok sayıda misafir tarafından termal oteller tercih ediliyor. Tüm otellerimiz şu an yarıyıl tatili için hazır. Bu dönemden umutluyuz. Yüzde 75 gibi bir doluluk oranı ile bu dönemi kapatırız diye düşünüyorum. Tek çekincemiz omicron varyantı. Misafirlerimiz bir miktar tedirgin ediyor. Ama buna rağmen yine de istediğimiz oranları yakalarız diye düşünüyorum” dedi. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon