EKONOMİ

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ İÇİN ÖNEMLİ FUAR EVTEKS İPTAL OLDU

DENİZLİ TEKSTİL SEKTÖRÜ İÇİN ÖNEMLİ FUAR EVTEKS İPTAL OLDU
Dünyanın en büyük iki ev tekstili fuarından biri olan İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı - EVTEKS, daha önce COVİD -19 nedeniyle iki kez ertelenmiş, CNR Expo Yeşilköy’de, 26'ncı kez kapılarını açmaya hazırlanıyordu. Denizli için büyük önem taşıyan fuarın sonuncusuna Denizli’den yüze yakın firma katılmıştı. 20 Eylül’de yapılması beklenen fuar iptal edildi.

Ev tekstili sektöründeki tüm yeniliklerin sergileneceği EVTEKS Fuarı, CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından 20-24 Eylül 2021 tarihlerinde arasında gerçekleştirilecekti. İki kez ertelenen fuar bu yıl yapılmayacak.

2022’DE YAPILACAK
CNR Holding Genel Müdürü Alkan Usta tarafından yapılan yazılı açıklamada “Öncelikle, yaşanılan bu zorlu pandemi sürecinde sizlerin ve çevrenizin iyi ve sağlıklı olduğunuzu umarız. Pandemiyle uğraştığımız bu zor günlerde fuarlarımızın başarısı için süreçleri belirlemeye çalışıyoruz. İstanbul Fuarcılık A.Ş. olarak düzenlediğimiz her organizasyonda katılımcı ve ziyaretçilerimizin taleplerine büyük önem veriyor ve her talebi dikkatle değerlendiriyoruz. Tüm dünyada ağırlaşan pandemi koşulları ve özellikle Avrupa ülkelerinin Türkiye’yi kırmızı listeye alması nedeniyle EVTEKS fuarımızı erteleme kararı aldık. Bu erteleme kararı birçok katılımcımızın ve yurt dışındaki çözüm ortaklarımızın da talepleri doğrultusunda alınmıştır. Ayrıca fuara katılım sağlayan Almanya, İspanya, Fas ve Portekiz gibi milli katılım yapan ülkeler de fuara bu nedenle katılmama kararı almışlardır. Bunun yanı sıra, Asya’nın en önemli 2 ülkesi olan Çin ve Hindistan da fuarda katılımcı olarak yer almayacaklarını bildirmişlerdir. Bu vesile ile EVTEKS - 26. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı’mızı, Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Umarız çok daha sağlıklı ve başarılı günlerde sizlerle yeniden bir araya geleceğiz. Huzurlu ve bereketli ticaretler dileriz. Saygılarımızla” ifadelerini kullandı. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon