EKONOMİ

DENİZLİ TEKSTİL MERKEZİ’NDE SONA DOĞRU

DENİZLİ TEKSTİL MERKEZİ’NDE SONA DOĞRU
Denizli Ticaret Odası’nın prestij projelerinden biri olan Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi kapsamında kurulan Denizli Tekstil Merkezi’ni Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve beraberindeki heyet ziyaret ederek hazırlıkları inceledi.

DTO Başkanı Erdoğan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 1000 metrekarelik alanda kurdukları Denizli Teknik Tekstil Merkezi’ni 1-2 ay içinde açmak istediklerini belirterek, beraberindeki heyetle birlikte ziyaret etti. Hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Erdoğan inceleme sonrası yaptığı açıklamada “Denizli Organize Sanayi Bölgemizde Özel DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezimizle aynı çatı altında bulunan Denizli Ticaret Odamızın Denizli'de Teknik Tekstile Dönüşüm Projemiz kapsamında kurduğumuz Denizli Teknik Tekstil Merkezi'mizi ziyaret ettik. Hazırlıklarımızı inceledik. Ekip arkadaşlarımızdan çalışmalarımız hakkında bilgi aldık” ifadelerini kullandı.



Başkan Erdoğan “4 yıl önce bu yola çıktığımızda, amacımız sanayimizi geleceğe hazırlayacak modern bir donanıma kavuşturarak, ürün çeşitliliğini artırmak ve katma değeri yüksek ürünler elde edebilecek kabiliyet ve niteliğe taşımaktı. Son teknoloji makinalarla donattığımız, araştırma geliştirme faaliyetlerine laboratuvar olacak, tekstilcilerimize maliyeti yüksek ve ulaşmakta güçlük çektikleri makinalarla iş yapma imkânı sağlayacak teknoloji üssü Denizli Teknik Tekstil Merkezimizi bunun için kurduk. Makinalarımızın dörtte üçü geldi. 1-2 ay içinde Denizli Organize Sanayi Bölgemizde 1000 metrekarelik kapalı alanda kurduğumuz merkezimizin resmi açılışını yapmak için hazırlanıyoruz. Bu merkezimiz sayesinde, 12 farklı sektörde yeni üretim alanları oluşturulmasının önünü açacağız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon