EKONOMİ

DENİZLİ TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI SALI 10.00’DA BAŞLIYOR

DENİZLİ TEKSTİL MAKİNELERİ FUARI SALI 10.00’DA BAŞLIYOR
Ülkemizin ilk yerli ve milli temalı tekstil makine ve teknolojileri fuarı 23-26 Mart tarihleri arasında Denizli’de düzenlenecek. Fuar (Yarın) Salı günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Kongre ve Kültür Merkezi EGS Park Fuar Alanında saat 10.00’da açılacak…

Yerli Tekstil Makine ve Teknoloji üreticilerinin yoğun ilgisini gören Ege TMF Fuarıyla ülkemizde ilk kez bir fuar yüzde 100 yerli katılımcı, yüzde 80 milli üretimlerle kapılarını açmış olacak.  COVİD-19 salgınına karşı tüm önlemlerin alındığı fuarda HES kodu sorgulamasının yanı sıra ateş ölçümü yapılarak tüm katılımcı ve ziyaretçiler fuarı ziyaret edebilecek. Şüpheli görülen veya karantina sürecinde olanlar fuara alınmazken, salon içerisinde tüm katılımcı firmaların stantları sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde oluşturuldu.

Ayrıca fuar alanındaki kişi sayısını an be an öğrenebilmek ve yoğunluğa karşı gerekli önlemleri alabilmek adına tam otomasyon sistemi oluşturuldu. Ücretsiz maske ve kolonya dağıtımlarının yanı sıra, sosyal mesafe kurallarını hatırlatan ilanlar fuar ziyaretçilerine oluşturulan kayıt masasında teslim edilecek. Fuar bitiş saatiyle birlikte tüm salon boşaltılarak dezenfekte edilerek bir sonraki gün de ziyaretçi ve katılımcılar için hazırlanmış olacak.

İzgi Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 23 Mart 2021 Salı günü (Yarın) Denizli Büyükşehir Belediyesi Denizli Kongre ve Kültür Merkezi EGS Park Fuar Alanında saat 10.00’da açılacak olan fuar 23, 24, 25 ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Bu tarihler arasında her gün saat 10.00, 19.00 arası ziyaret edilebilecek fuar profesyonel tekstil üreticileri için ücretsiz.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon