SAĞLIK

DENİZLİ TABİP ODASI’NDA KAZANAN ÇAĞDAŞ HEKİMLER GRUBU

DENİZLİ TABİP ODASI’NDA KAZANAN ÇAĞDAŞ HEKİMLER GRUBU
Denizli Tabip Odası’nda seçim heyecanı yaşandı. Seçimli Genel kurulda Hekim Hakları Grubu adına Dr. Öğr. Üyesi Emine Şeker Ün ve Çağdaş Hekimler Grubu adına Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’ın listeleri yarıştı. Kazanan Çağdaş Hekimler grubu, yeni dönem Başkanı ise Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç oldu.

Denizlili doktorlar, Denizli Tabip Odası’nın yeni dönem Başkanı ve Yönetim Kurulu’nu seçti. 2 listenin yarıştığı seçim Denizli Tabip Odası binasında yapıldı. Oy verme işlemi sabah saat 09.00’da başladı ve akşam saat 17.00’ye kadar sürdü.

Denizli Tabip Odası seçiminde uzun bir aradan sonra iki Başkan Adayı ve listesi yarıştı. Mevcut Başkan Hakan Erbay’ın Başkan adayı olmadığı seçimde Hekim Hakları Grubu adına Dr. Öğr. Üyesi Emine Şeker Ün ve Çağdaş Hekimler Grubu adına Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç’ın listeleri kıyasıya bir rekabet içinde yarıştı.

Denizlili doktorlar, seçimde yönetim kurulu, büyük kongre delegeleri, onur kurulu ve denetleme kurulu için 22 isim seçti. Gün boyu süren oy verme işleminin ardından saat 17.00 itibariyle sandıklar açıldı ve sayım işlemine geçildi. Denizli Seçim Kurulu denetimindeki sayımın ardından Denizli Tabip Odası’nın yeni dönem Başkanı ve Yönetim Kurulu belli oldu.


Seçimde toplamda 697 oy kullanıldı. Çağdaş Hekimler Grubu 534, Hekim Hakları Grubu ise 149 oy aldı. Böylece kazanan Çağdaş Hekimler Grubu oldu. Yeni dönem Başkanı ise Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç oldu.

İŞTE KAZANAN LİSTELER

YÖNETİM KURULU
PROF. DR. NECDET ARDIÇ
DR. BELKIS SINIK
PROF. DR. ALİ ERSİN ZÜMRÜTBAŞ
DR. SİMAY KAYA
DR. İSMAİL SAYAR
DR. LALE ÖZDEL
DR. BAHRİ KASAL

BÜYÜK KONGRE DELEGELERİ
PROF. DR. HAKAN ERBAY
DR. MERAL ALTEN
PROF. DR. GÖKHAN ÖNEM
DR. FERCEM ERBAY
DR. SÜREYYA TAN
DR. SELÇUK ÜNAL
PROF. DR. ÇAĞATAY ÖNCEL

ONUR KURULU
PROF. DR. HÜSEYİN TURGUT
DR. ALİ TÜNEY
DR. SÜLEYMAN KAYIK
DR. AHMET ÜNAL ATEŞER
DR. FERUDUN ÖZÇİFTÇİ

DENETLEME KURULU
DR. KÖKSAL KÖSELER
DR. MEHMET ÜLKE
DR. HALİL GÜNER
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon