EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİSİNİN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAKLAR

DENİZLİ SANAYİSİNİN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAKLAR
Denizli Sanayi Odası Verimlilik Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi, Verimlilik Çalıştayı’nın Sonuç Raporunun, kamuoyu ile paylaşılması için etkinlik tarihi görüşüldü.

DSO Meclis Üyesi ve Verimlilik Komisyonu Başkanı Ayhan Doğrar’ın başkanlığında yapılan toplantıya, DSO Meclis Üyeleri ve Verimlilik Komisyonu Üyeleri Metin Okan ve Orhan Ödemiş, Bilişim Komisyonu Üyeleri Murat Kayacık ve Göktuğ Hançer ile PAÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aşkıner Güngör, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Olcay Polat, Araştırma Görevlisi Dr. Ozan Çapraz katılım sağladı.

Toplantıda, 11 Haziran tarihinde 200’e yakın kayıtlı katılımcının yer aldığı ve Denizli sanayisinin verimlilik haritasının oluşturulması için önemli bir adım olan “Verimlilik Çalıştayı” ve burada gerçekleştirilen “Verimlilik Anketi” sonuçları, tüm detayları ve yönleriyle değerlendirildi. Verimlilik Çalıştayı’nın Sonuç Raporunun, kamuoyu ile paylaşılması için etkinlik tarihi görüşüldü. Denizli sanayisinin geleceğine ışık tutan bu çalıştayın sonuçları, tüm katılımcılar için önemli bir rehber olacak.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon