EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİMİ’NDEN AYDIN ÇIKARMASI

DENİZLİ SANAYİ ODASI YÖNETİMİ’NDEN AYDIN ÇIKARMASI
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, seçimler sonrasında ilk dış organizasyon programını gerçekleştirdi. Dinamik ve genç bir kadro oluşturarak, bir ekol yaratma ülküsüyle yola çıkan DSO yönetimi; seçim vaatleri arasında da bulunan, diğer şehirlerdeki yatırımcılar ve kurumlar ile ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla, Aydın'a ziyaret programı düzenledi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri; Orçun Alptekin ve Levent Çaputçu, Aydın temasları kapsamında Aydın Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Bölgesel ölçekte işbirliği imkanlarının geliştirilmesi hususunda AYSO yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirildi.



İller bazında ihracat imalat ve ihracat rakamları üzerine istişarede bulunulan toplantıda DSO heyetini, AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Başkan Yardımcısı Ufuk Dursun, Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Pehlivan ve Genel Sekreter Kerem Öden misafir etti. Toplantı sonunda Başkan Kasapoğlu, misafirperverlikleri için Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu’na şahsı ve kurumu adına teşekkürlerini iletti.



Aydın programı kapsamında; Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Başkan Yardımcısı Osman Uğurlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Levent Çaputçu, Enis Emre Boz, Orçun Alptekin, 9. Meslek Komitesi Üyeleri ve DSO Meclis Üyelerinin katılımlarıyla, Batı KİPAŞ  Kağıt Fabrikası'na Teknik Gezi gerçekleştirildi.



Tesis bünyesinde 1000 kişiden fazla, iştirakleri ile toplamda 4000 kişilik istihdam sağlayan ve Avrupa'nın en büyük kağıt üretim kapasitesine sahip tesisine gerçekleştirilen teknik gezide DSO Heyetini, İstanbul Tekstil İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Öksüz ve KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nezihe Sinem Öksüz Dedebayraktar misafir etti.



Ziyaret sonunda gerçekleşen değerlendirme toplantısında konuşan Başkan Kasapoğlu, “Teknik fabrika ziyaretlerinin devam edeceğini, bölgesel anlamda sanayicinin komşu şehirler ile olan bağlarının DSO’nun girişimleri ile güçlendirileceğini belirterek, misafirperverliklerinden dolayı, KİPAŞ Holding yönetimine teşekkür etti ve günün anısına, KİPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Öksüz’e hediye takdim etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon