EKONOMİ

DENİZLİ İŞ DÜNYASINI GELECEKTE NE BEKLİYOR?

DENİZLİ İŞ DÜNYASINI GELECEKTE NE BEKLİYOR?
Denizli’de birçok iş dünyası derneğinin kurucusu ve halen STK’larda aktif olarak görev yapan Mercan Kimya Yönetim Kurulu Başkanı duayen İş İnsanı Gültekin Okay Salgar, Denizli iş dünyası ve Denizli ekonomisinin geleceği ile ilgili Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL HABER
Mercan Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, Metropol’de açıklamalarda bulundu. Salgar, “Denizli iş dünyasının geleceğini nasıl görüyorsunuz” sorusunu yanıtladı.

Salgar “Denizli çok şanslı bir şehir. 30 yıl önce üretimi bilen, ihracatı bilen bir sanayici oluştu. Bu  önemli bir  kriter. Dünya ile entegre iletişim halinde  yeni bir jenerasyon geliyor. Biz çok sıkıntılar yaşadık. Yeni jenerasyon tüm konuları biliyor. Hazır düzen var. Üretim ve ihracat var. Daha başarılı olacaklardır. Çok çalışkan bir yapısı olan şehir Denizli. İşine sahip çıkan insanlar burada yaşıyor. Müteşebbislik Denizli’yi bu noktaya getirdi. Denizli iş dünyasının geleceğini çok iyi görüyorum. Son 20 senede sektörel anlamda da çok değişti Denizli. Kablo, mermer, makine… Sadece tekstille bağlı kalmadı. O da girişimcilikle alakalı. Denizli her şeye çok çabuk adapte oluyor. Bu da Denizli’nin başarısı…” dedi…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon