EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI’NDA BAŞKAN VE YÖNETİMİ CUMARTESİ BELLİ OLUYOR

DENİZLİ SANAYİ ODASI’NDA BAŞKAN VE YÖNETİMİ CUMARTESİ BELLİ OLUYOR
Denizli Sanayi Odası seçimlerinde önemli gelişme… Seçim bitti, sonuçlar askıya çıktı. Yasal süreçte  itiraz olmadığı için Meclis Başkanı, Başkan ve  Yönetim Kurulu’nu belirlemek için yapılacak olan Meclis Toplantısı 11 Ekim’den öne çekildi. DSO’da yönetim organları 8 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te belli olacak… Denizli Sanayi Odası seçimlerinde flaş bir gelişme yaşandı. Komite seçimlerinin ardından 37 Meclis Üyesi belirlendi. Sonuçlar açıklandı ve askıya çıktı. Geçen süreçte itiraz yapılmadığı için 1 haftalık bekleme süresi öne çekildi. Normal şartlarda  11 Ekim Salı günü yapılması beklenen Meclis Toplantısı, üç gün  öne çekilerek 8 Ekim Cumartesi gününe alındı.

MECLİS BAŞKANI, BAŞKAN VE YÖNETİMİ BELLİ OLACAK
Cumartesi günü saat 14.00 ile 16.00 arası yönetim kurulu başkanı ve 8 Yönetim Kurulu Üyesi, i (8) 6 asil ve 6 yedek disiplin kurulu Üyeleri, 4 asil ve 4 yedek olmak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği genel kurul delegeleri seçilecek. Yine 8 Ekim tarihinde saat 17.00’de ise meclis başkanı, iki yardımcısı ve katip üye seçimi de var.

METROPOL TV 8 EKİM’DE SAAT 13.00’TEN İTİBAREN CANLI YAYINDA
Denizli Sanayi Odası seçimlerini gün boyu yaptığı canlı yayınlarla duyuran Metropol TV, 8 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’ten itibaren yine gün boyu sürecek canlı yayınla bu kez Denizli  Sanayi Odası organ seçimlerini an be an sizlere  ulaştıracak.    

METROPOL TV'Yİ İZLEMEK İÇİN
Apple Storeden
https://apps.apple.com/tr/app/metropol-tv/id1636635907?l=tr

Android'den izlemek için
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.metropoltv.app
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon