EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI DEPREM BÖLGESİNE ÇADIRKENT KURUYOR

DENİZLİ SANAYİ ODASI DEPREM BÖLGESİNE ÇADIRKENT KURUYOR
Depremin yaşandığı ilk günden itibaren organize olarak bölgeye bir çok yardımda bulunan Denizli Sanayi Odası, bölgede yaşanan barınma sorununa çözüm olarak ‘Çadırkent’ projesini başlattı. Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu destek çağrısı yaptı...

ÖZEL RÖPORTAJ
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Denizli’den bölgeye yardımlar sürüyor. Çok sayıda binanın yıkılmasıyla birlikte bölgede barınma probleminin oluştuğunun altını çizen Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, barınma sorununa çözüm olarak ‘Çadırkent’ projesini başlattıklarını söyledi.

Başkan Kasapoğlu “Bir haftanın sonunda ortaya çıkan en büyük problem, barınma problemi oldu. İnsanlar dışarıda. Sağlam evler olsa bile evlerine giremiyorlar. Şehirlerde oldukça yıkılan bina var. bir barınma ihtiyacı var. Biz bir kampanya başlattık; ‘Çadırkent’ projesi. Bununla ilgili siparişleri de verdik. Hafta sonunda da kampanyamızı duyurduk. Üyelerden destek istiyoruz. Topladığımız paraya göre oraya göre bir çadırkent kuracağız. Bu projeyi de MAKSİAD ile beraber yaptık. Onlar da çok çalıştılar. Onlar zaten Denizli Sanayi Odası içerisindeki makine sektöründeki firmalar. Orada ihtiyaca yönelik çadırkent kurmayı düşünüyoruz. Diğer dernek ve odaların da bu tür çalışmaları var. Onlar da bu ihtiyaca cevap vermek istiyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon