EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI’DAN AYDIN SANAYİ ODASI’NA ZİYARET

DENİZLİ SANAYİ ODASI’DAN AYDIN SANAYİ ODASI’NA ZİYARET
Denizli Sanayi Odası şehrin ve bölgenin üretim potansiyelinin gelişmesi ve güçlü iş birliklerinin kurulması için çalışmalarına devam ediyor. Bu hedef doğrultusunda Aydın’a önemli bir ziyaret gerçekleştirildi ve Aydın Sanayi Odası ziyaret edildi.

Denizli Sanayi Odası Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu’nun başkanlığındaki Heyette, DSO 15. ve 17. Meslek Komitesi Üyeleri ile MAKSİAD ve Genç MAKSİAD Üyeleri yer aldı.



Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü ve ekibi tarafından karşılanan heyet, AYSO’nun yürüttüğü çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi aldı.



AYSO Meclis Başkanı Gözlüklü, Aydın’ı, Aydın’ın değerlerini, üretim potansiyelini ve sanayisini ele aldığı bir sunum yaptı.



Sonrasında kürsüye çıkan DSO Meclis Başkanı Konyalıoğlu, Aydın ile ilgili anılarını anlatarak başladığı konuşmasında, Denizli ve Denizli sanayisi ile DSO’nun yürüttüğü çalışmalar ve hedeflerini dile getirdi.



Konuşmaların ardından AYSO Meclis Başkanı Gözlüklü, DSO Meclis Başkanı Konyalıoğlu ve DSO 17. Meslek Komitesi Başkanı Ferit Bozdemir’e plaket takdim etti.



Konyalıoğlu ise, Gözlüklü’ye Sanayinin Kadim Şehri Denizli kitabı ile hediye takdiminde bulundu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon