YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

DENİZLİ PROTOKOLÜNDEN BABALAR GÜNÜ MESAJLARI
Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeniyle Denizli kent protokolü mesaj yayımlayarak, Denizlili babaların gününü kutladı.

DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK
“Varlığı, duruşu ve desteğinden her zaman kuvvet aldığımız, hayatımızın her anında yanımızda bulduğumuz, fedakârlık timsali babalarımız, en kıymetli varlıklarımızdandır. Bizlerin mutluluğu ve başarısı için ellerinden gelen tüm gayreti sarf ederek hayatını bizler için harcayan tüm babalarımıza şükran borçluyuz. Baba; toplumumuzdaki sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi yüce hasletlerimize dayanan güçlü aile yapısının temel direği; saygı ve güvenin sembolüdür.  Baba; bütün imkanlarını hayatımızın her anında hiçbir karşılık beklemeden bizlerin huzuru ve başarısı için seferber eden, tecrübesiyle bizlere yol gösterendir. Baba, ailesinin mutluluğu, huzuru ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız verendir. Hak ve emeklerini ne yapsak ödeyemeyeceğimiz, yanlarında ya da uzağındayken bile varlıkları ile kendimizi güvende hissettiğimiz, umut ve huzur bulduğumuz, bizi mutlu gördükçe daha da mutlu olan babalarımızı sadece bu özel günde değil, yaşamımız boyunca mutlu etmeye çalışmalı; onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz. Üzerimizde sayısız emeği ve hakkı bulunan anne ve babalarımızın rızasını kazanmak için onlara göstereceğimiz vefanın, sevgi ve saygının en büyük armağan olduğunun kanaatindeyiz. Bilmeliyiz ki: “Anne gezindiğimiz bağ, baba yaslandığımız dağdır.” Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin bekası, milletimizin birlik beraberliği uğrunda mücadele ederken şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babaları başta olmak üzere ömrünü ailesinin mutluluğu için tüketen, evlatlarının kahramanı, kocaman yürekli tüm babaların Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, hepsine aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam diliyorum.  Bugünü buruk karşılayan şehitlerimizin bizlere emaneti kıymetli yavrularımız, hiçbir sevgi, baba sevgisinin yerine elbette geçemez. Lakin yüce devletimiz ve aziz milletimiz, acı tatlı her gününüzde sizlerin yanındadır ve yanınızda olmaya ebed müddet devam edecektir. Bilmenizi isterim ki devlet babanın şefkatli kolları sizleri her daim kucaklayacaktır”

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
"Babalar, çocukların yetişmesinde, değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında ve doğru yolu göstermede önemli bir rol oynar. Bizlere hayatımızın her anında destek olan babalarımızın kıymetini sadece bu özel günde değil, her gün bilmeliyiz. Ne yapsak babalarımızın haklarını ödeyemeyiz. Başta hayatını kaybeden kıymetli babam ve şehit babaları olmak üzere olmak üzere bu vatan için canını veren tüm merhum büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Gününü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum"

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN
“Varlığı ile çocuklarına özgüven aşılayan, çocukların ilk kahramanı olan, daima ailesine kol, kanat geren babalarımız hepimiz için çok değerlidir. Yüreklerindeki sevgiyi, şefkati, hoşgörüyü karşılıksız olarak evlatlarına sunan ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını hayata en iyi şekilde hazırlamak için canla, başla çalışır. Babalarımız, çocuklarının mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaşam sürdürebilmesi için elinden geleni yapar. Her türlü zorluğa karşı dik durmayı, mücadeleyi bırakmamayı, her koşulda ayakta kalmayı öğretir. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların, Babalar Günü'nü kutluyorum”

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI

 “Çocukları için gece gündüz demeden çalışan emek veren tüm emekçi babalarımızın ellerinden öpüyorum. Vatana ve millete faydalı evlatlar yetiştirmek için canla başla alın teri döken tüm babalarımızı kutluyorum.  Onların tek istediği, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarıyla guru duymaktır. Her anımızda varlıklarıyla gurur duyduğumuz babalarımıza hak ettikleri ilgi ve sevgiyi her zaman göstermeli, yılda bir gün değil, her an saygı ve sevgiyle anmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta ailesi, eşi ve çocuklarını geride bırakarak vatan toprağı uğruna mücadele veren kahraman güvenlik güçlerimizin ve tüm emekçi babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin”

DEVA PARTİSİ DENİZLİ İL BAŞKANI BEKİR KIRAR
“Fedakarlıklarıyla ve varlıklarıyla bizlere güç veren babalarımız ve annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Türk aile yapısında babanın önemi oldukça büyüktür.  Hayatta karşılaştığımız her zorlukta, tecrübeleriyle yolumuza ışık tutan babalarımız gölgelerine sığınacağımız ulu bir çınar gibidir.  Sadece bugünde değil her gün de babalarımızın kıymetini bilmeli, gönüllerini hoş tutmalıyız. Onların dualarını almak bizim için oldukça kıymetli. Bu duygu ve düşünceler ile gözleri gibi baktıkları evlatlarını, vatan ve millet için kaybeden şehit babalarımız başta olmak üzere, hayatımızın her alanında, bizlere güç veren babalarımızın Babalar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin”
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon