POLİTİKA

DENİZLİ PROTOKOLÜ’NDEN BAYRAM MESAJLARI

DENİZLİ PROTOKOLÜ’NDEN BAYRAM MESAJLARI
Kurban Bayramı nedeniyle Denizli il Protokolü bayram mesajları yayımladı. Mesajlarda birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

DENİZLİ VALİSİ ALİ FUAT ATİK
“Bayramlar sevginin, şefkatin, vefa duygusunun yoğunlaştığı; merhametin, yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin doruk noktasına ulaştığı; dargınlıkların unutularak kucaklaşmanın, sevinç ve coşkunun barışla harmanlandığı; her türlü ayrı gayrının son bularak millet olma şuurunun kuvvetlendiği vuslat günleri, hayatımızın müstesna anlarıdır. İçinde bulunduğumuz bu günlerde aziz milletimizi manevi iklimiyle saran, tüm İslam alemini ortak bir ruhla kaynaştıran bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Bu vesileyle Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, kurbanlarımızın makbul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere Denizlili hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, aziz milletimize, tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, selamlarımı iletiyorum”

AK PARTİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ ŞAHİN TİN
 “Medeniyetimizin ve inancımızın rehberliğinde ülkemizin ve milletimizin varlığını yaşatma gayemiz ve gayretimiz rahmet ve bereketin kurtuluşumuza vesile olacağı inancımıza dayanmaktadır. Bu şuurla dur durak bilmeden çalışıyoruz. Huzur iklimini yaşamak ve yaşatmak, barışı daim kılıp birliğimizi daha da yüceltip geleceğe daha mutlu ulaşmak atiye uzanan yolculuğumuzun en güçlü anahtarıdır. Sevgiyi, hürmeti, merhameti, birlik, beraberlik ve kardeşliği temsil eden bayramlar, medeniyetimizin ve inancımızın bizlere emanetidir. Bu şuurla tüm güzel hasletlerimizi yaşatma arzumuzu hep diri tutacağız. Bayramı doya doya yaşamanın sırrı herkesin bayramı bayram tadında huzurla yaşamasını sağlamaktan geçiyor. Yeryüzünde yaşayan tüm insanlığın acısını yüreğimizde hissedelim. Malum geçtiğimiz yıllarda koronavirüs salgınından dolayı Hac farizası sınırlı bir şekilde yapıldı. Bu sebeple maalesef gönüller mahzundu. Hamdolsun bu sene yeniden milyonlarca Müslüman, Kabe-i Muazzama’yı ve mukaddes toprakları aşkla, coşkuyla, sevinçle doldurdu. Bu bereketli vakitlerde Allah’tan niyazımız işlerimizi kolaylaştırması, yüreklerimizi ferahlatması, gayretimizi ve gücümüzü artırmasıdır”

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
“Hep birlikte bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın neşesi, sevinci ve bereketini yaşıyoruz. Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olan mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerde seyahat edecek vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar. Bayramda dargınlar barışmalı, tüm sevdiklerimizle bir ve beraber olmalı, büyüklerimizi mutlaka ziyaret edip küçüklerimizi sevindirmeliyiz. Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. En büyük gücümüz olan birlik ve beraberlik ruhumuzu en üst seviyede yaşatarak her günümüzün bayram tadında geçirmeyi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesileyle hepinizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, çocukların sevindirildiği, umutların tazelendiği, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum. Başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum”

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN
“Kurban Bayramı bizi birbirimize kenetleyen değerli kavramlardan birisi. Paylaşmanın ve yardımlaşmanın yaşandığı bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramı bayram yapan şey birlik ve beraberliktir. Bu bayram yine sevdiklerimize kavuşarak, onlarla kucaklaşacağız. Değerli büyüklerimizin ellerinden öpeceğiz. Bu anlamlı ve özel günlerde dargınlıkları bir yana bırakıp sevgi ve hoşgörü içerisinde olmalıyız. Merkezefendi Belediyesi olarak bizler, her zaman olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da hemşehrilerimizin rahat, huzurlu, sağlıklı geçirebilmesi için görevimizin başında çalışıyor olacağız. Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini temenni ediyor; Kurban Bayramı’nın kavuşma, paylaşma, sağlık, adalet, barış, huzur, kardeşlik ve dayanışmamıza vesile olmasını diliyorum”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ
“Bayram demek, birlik ve beraberlik demektir” diyen Başkan Örki mesajında şu görüşlere yer verdi; “Kurban Bayramı da toplumumuzda birlik ve beraberliğin, paylaşmanın en güzel örneğidir. Geçtiğimiz yıllarda Kurban Bayramı’nı pandemi koşulları altında zorlu ve aramıza mesafeler koyarak kutlamıştık. Normalleşme sürecine girmemizle birlikte, mesafelerin ve maskelerin ortadan kalktığı bir Kurban Bayramı yaşayacağız. Böyle anlamlı günler, kardeşlik, dayanışma, bir ve birlik olma duygularımızın perçinlendiği günlerdir. Rabbim, bayramın güzelliği ile tüm dünyadaki çocuklarımızın gözyaşlarını dindirsin, savaşlar son bulsun. Kurban Bayramı’nda kutsal topraklarda bulunan ve hac farizasını yerine getiren Müslümanların da Allah ibadetlerini kabul eylesin. Pamukkale Belediyesi olarak, Kurban Bayramı için tüm tedbirlerimizi aldık. Allah kesilecek olan kurbanlarımızı kabul etsin. Bu bayram birlik ve beraberliğimizi de daim etsin. Bu vesileyle ile başta Pamukkaleli vatandaşlarım olmak üzere, Denizli halkı ve tüm İslam Alemi’nin kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim”.

DENİZLİ SANAYİ ODASI BAŞKANI MÜJDAT KEÇECİ
 “Bayramlar, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği, kardeşlik, yardımlaşma ve hoşgörü duygularının en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerdir. Onun için bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Bu vesileyle, tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, huzura, barışa ve hayırlara vesile olmasını diliyorum”

DENİZLİ TİCARET ODASI BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
“Bayramlar, insanları biraraya getiren müstesna günlerdir; çok değerlidir. Toplumsal yaşamın, milletimizin ve geleneğimizin güç aldığı önemli dayanak noktalarından biridir. Dilerim; bu bayram dargınların barıştığı, hasret çekenlerin kavuştuğu, dostların birbirine sarıldığı birbirini kucakladığı bir bayram olsun. Pandemi yasaklarıyla geçen bayramlarda, birbirimize hasret kalmış, dostlarla hatta ailelerimizle doyasıya sarılıp kucaklaşamamıştık. Sevdiklerimize selam yollamak, sesimizi duyurmakla yetinmek zorunda kalmıştık. Çok şükür ki o kara ve zor günlerden kurtulduk; bu güzel günleri, yasaksız bayramları yeniden gördük. Onun için, şimdi eskisinden daha bir samimi ve hasret dolu, doyasıya kucaklaşalım ve bayramlaşalım birbirimizle. Kurban Bayramımızı birlik beraberlik içinde kutlayalım. Dilerim; her yeni gün bugünden daha güzel olsun. Milletçe bir arada ve huzur içinde yaşayalım. Her günümüz bayram tadında ve bayram havasında olsun. Huzur şehri Denizli’mizde yaşayan yediden yetmişe herkesin Kurban Bayramı kutlu olsun”

DENİZLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI İBRAHİM TEFENLİLİ
“Dostluğun ve kardeşliğin simgesi olan, paylaşmanın ve dayanışmanın yoğun şekilde yaşandığı Kurban Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar bize milli ve manevi değerlerimizi coşkuyla yaşatan, bizleri sevdiklerimizle bir araya getiren, birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan, örf ve adetlerimizin sergilendiği müstesna günlerdir. Paylaşmanın önemini daha çok kavradığımız bu günlerde, ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalarak, büyüklerimizi ziyaret ederek, çocuklarımızı sevindirerek heyecanımızı, sevincimizi ve mutluluğumuzu onlarla paylaşmalıyız. Yaşadığımız heyecan ve sevincin birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, tüm Müslüman coğrafyasına huzur ve barış getirmesini diliyor, vatandaşlarımıza hayırlı bayramlar diliyorum”

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK
“Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşturan Allah’a şükrediyoruz. Bayramlar; aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini pekiştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını ve idrakini yaşatan özel günlerdir. Bu Kurban Bayramı`nda da, her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı bu bayramda sağlanacak hoşgörü ortamının, Honaz halkını birbirine daha da çok kenetleyeceği inancındayım. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Honazlı hemşehrilerim olmak üzere tüm ülkemizin Mübarek Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik eder, sevdikleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim”

BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI
“Bayramlar sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, kucaklaştığımız özel günlerdir. Aramızdaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği bayramlar büyüklerimizi ziyaret etmek için de bir vesiledir.  İnsanların kırgınlık ve dargınlıklarından arınarak, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının çok daha fazla yoğunlaştığı bayramlarımızın yaşatılması ve canlı tutulması çok önemlidir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu bir yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Bayram günlerinde yoğunlaşan barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamını bütün bir yıla yayabilmemiz halinde, toplumsal ve bireysel sorunlarımızın çok daha kolay çözüleceği inancındayım. Yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının, halkımıza sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, saygılarımı sunuyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun”
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon