EKONOMİ

DENİZLİ OSB YÖNETİMİNDEKİ UYUM BAŞARIYI DA BERABERİNDE GETİRİYOR

DENİZLİ OSB YÖNETİMİNDEKİ UYUM BAŞARIYI DA BERABERİNDE GETİRİYOR
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını Denizli Metropol ekranında anlatırken, sorulan bir soru üzerine, alınan kararlarda yönetim kurulunun uyumuna dikkat çekti.

ÖZEL HABER
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı, Denizli Metropol’de Metropol Gündemi programına katıldı. Derya Baltalı, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu çalışmalarını anlattı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi, bölge için yaptığı çalışmalarla adından söz ettirirken, Yönetim kurulunun içinde 20 - 25 yıldır görev yapan kurmaylar var. Alınan kararlar ve projeler önümüzdeki 50 – 100 yıl düşünülerek yapılıyor. En önemlisi kararların birlikte uyum içinde oy birliği ile alınması. Yönetim Kurulunun bu birlik ve beraberliği daha çok proje ve yatırım demek. Bu uyum içindeki çalışmanın sırrını Denizli Metropol Haber Koordinatörü Murat Acar, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı’ya sordu.



Baltalı “Denizli Organize Sanayi Bölge Başkanı Abdülkadir Uslu ve ben uzun yıllardır Denizli OSB’de sanayicilerimizin takdirleriyle görev yapmaktayız. Daha sonra Necip Filiz, Osman Uğurlu ve Cemal Can Sirkeci’nin Yönetim Kurulumuza katılımıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yönetim Kurulundaki tüm arkadaşlarımız Denizli OSB’yi kendi fabrikaları gibi görüp, gece gündüz demeden Denizli OSB için ne yapabiliriz diye düşünüyorlar. Hepimiz; sen, benden ziyade, “Biz” için Denizli Organize Sanayi Bölgesi için çalışıyoruz. Çünkü bir tane Organizemiz var. Hemen bir organize sanayi bölgesi kurmak, onu yapılandırmak, okuluyla, teknik lisesi ile ticaret merkezi ile kolay olmuyor. Bu bilinçle, şevkle uyum içinde çalışıyoruz. Bu uyum içindeki çalışma devam edecek. Bu takdir en çok sanayicilerimizindir. Bizi yönetime getiren, bizlere inanan tüm sanayici arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

DENİZLİ OSB BAŞKAN VEKİLİ DERYA BALTALI’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon