EKONOMİ

DENİZLİ OSB HEYETİ, ANTALYA OSB TEKNOPARK’I ZİYARET ETTİ

DENİZLİ OSB HEYETİ, ANTALYA OSB TEKNOPARK’I ZİYARET ETTİ
Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Teknokent Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz ve Denizli OSB İnşaat Kontrol Müdürü Koray Çoşkun; Denizli OSB Teknopark Projesi kapsamında Antalya OSB Teknopark’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Denizli OSB heyetine eşlik eden Antalya OSB Teknopark Genel Müdürü Dr. Aylin Tümay, Teknopark’ın kuruluş sürecindeki tecrübelerini paylaştı.



Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulacak Teknokent projesi kapsamında yapılan ziyarette; Antalya OSB Teknopark’ta yer alan girişimci firmalar da ziyaret edildi.



“DENİZLİ'DE BİR SİLİKON VADİSİ OLUŞTURMA HEDEFİ”
Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, Teknokent projesinin önemine vurgu yaparak, “20 bin metrekarelik alanda oluşturacağımız Teknokent projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız, dünya ile rekabet edebilecek teknoloji ve yazılım üretebilen sanayicilerimize uygun bir merkez sunmak. Teknopark ve diğer OSB’lerimizle işbirliği içerisinde sanayicilerimize yararlı projelere imza atmayı hedefliyoruz. Denizli'de bir Silikon Vadisi oluşturma hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon