EKONOMİ

DENİZLİ OSB GELENEKSEL İFTAR SOFRASINDA 70 BİN ÖĞRENCİ İFTAR YAPTI

DENİZLİ OSB GELENEKSEL İFTAR SOFRASINDA 70 BİN ÖĞRENCİ İFTAR YAPTI
Denizli OSB Başkan Vekili Derya Baltalı, Ramazan ayında Pamukkale Üniversitesi içerisinde yer alan Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi'nde Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve bölge sanayicileri tarafından geleneksel olarak düzenlenen, iftar programlarında toplamda 70 binin üzerinde öğrenciye ev sahipliği yaptıklarını Denizli Metropol’e açıkladı.

ÖZEL HABER
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Ramazan ayında; Pamukkale Üniversitesi içerisinde yer alan Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi'nde geleneksel olarak düzenlenen, Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve bölge sanayicileri tarafından katkı verilen iftar programlarında Ramazan ayı boyunca toplamda 70 binin üzerinde öğrenciye ev sahipliği yaptı.

DERYA BALTALI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Baltalı “Vakti zamanında Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami yapılacağı zaman bu kadar muhteşem bir eserin ortaya çıkacağını ön görememiştik o zaman. Pamukkale Üniversitesi’nde 55 binin üzerinde öğrenci okuyor. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi öğrencilere yönelik iftar vaktinde iftar programı yapılması ile ilgili bir karar verdi. Çok uzun zaman devam etti. Denizli OSB yönetimi ve sanayicilerimiz bu işe büyük ilgi gösterdi. Pandemi bunun önünü kesti iki sene ara verdik. Bu yıl tekrar yapma kararı alındı. Bütün sanayicilerimiz yine büyük ilgi gösterdi günleri almak için. Geleneksel iftar programımız devam etti. Bu yıl ilgi geçen yıllardan daha fazla oldu. Sayılara inanamadık. Bu yıl 3 bin 500’e yakın günlük gelen kişi var. Yemek firmasından almış olduğum rapora göre 70 bin kişiyle Ramazan ayını kapatıyoruz. Atmosfer hepimiz için gurur verici. Denizli sanayicisi ve halkı bu işe sahip çıktı. İnşallah Allah bir daha pandemi gibi sıkıntılı günler göstermesin ve her yıl bu işi devam ettirelim” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon