EKONOMİ

03.45’TE DENİZLİ - İSTANBUL UÇAĞI OLUR MU?

03.45’TE DENİZLİ - İSTANBUL UÇAĞI OLUR MU?
Azlığı ve sefer saatleri ile her dönem sıkıntılı olan Denizli uçuşları, THY’nin yakın zamanda uygulamaya aldığı saat 03.45 Denizli  - İstanbul uçuş saati ile bir kez daha gündeme geldi. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Metropol’e konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu…

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli’nin Çardak Havalimanı uçuşları son dönemde yine sıkıntı yaratıyor. Sefer sayılarının azlığı, sadece İstanbul’a uçuş olması, uçuş saatlerinin uygunsuzluğu ile dikkat çeken Denizli uçuşları son alınan kararla yine gündem oldu. THY, aldığı yeni bir kararla saat 03.45’e Denizli  - İstanbul seferi koydu. Denizli’nin ulaşım ve lojistik sorununu her platformda gündeme getiren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Metropol’e değerlendirmelerde bulundu.

MÜJDAT KEÇECİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Keçeci “Gece 03.45’te Denizli  - İstanbul uçağı nasıl olur? Bilemiyorum. Yatmamak lazım. Yatmadan gideceksiniz. Sabah nerede yatacaksınız. Uygun pratik, iş görecek bir uçuş saati değil. Şimdi 03.45’te bu uçağa binecekseniz eğer, 01.00 gibi evden çıkacaksınız. Bir kere uyumayacaksınız. Saat 04.30’da İstanbul’a inince otele gidemezsiniz, evinizde yoksa ne yapacaksınız. Bu hiç uygun değil. Böyle bir uçuş olmaz. Ne yapacağız? Bu yanlışı düzelteceğiz. Sivil toplum kuruluşu olarak işimiz bu. Siz basın olarak soruyorsunuz. Bizde gereğini yapacağız. 03.45’te yurt dışı uçağı olur. İstanbul için olmaz. Araba ile gidersiniz daha iyi” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon