EKONOMİ

DENİZLİ OSB DE 4. GELENEKSEL MASA TENİSİ TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ OLDU

DENİZLİ OSB DE 4. GELENEKSEL MASA TENİSİ TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ OLDU
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü 4. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası final maçı ile sona erdi. Finalde Deniz Tekstil ile Pamukkale Üniversitesi takımları karşılaşırken, şampiyon 3-2’lik sonuçla Pamukkale Üniversitesi oldu. Şampiyon takım ve dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile amatör spor etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 4. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası 05 Eylül – 16 Eylül 2022 tarihleri arasında DOSTEM Mesleki Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.



OSB içerisinde yer alan firma çalışanlarının takım olarak katılabildiği turnuvada bir takım en az üç kişiden oluşturuldu ve firmalar kendi bünyesindeki birimlerden ayrı ayrı takım oluşturarak turnuvaya katıldı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi 4. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvasına; 20 firma 31 takım 146 sporcu iştirak etti.



11 gün boyunca kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvanın son gününde final maçı gerçekleştirildi. Final maçında Deniz Tekstil ile Pamukkale Üniversitesi takımları karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne  olan karşılaşmayı 3-2’lik sonuçla Pamukkale Üniversitesi kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu.



Final maçının ardından ödül töreni düzenlendi ve dereceye giren takımlar ödüllendirildi. Törene Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Gençlik ve  Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Durmuş Cansever, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet  Taş, Türkiye Masa Tenisi Merkez Hakem Kurulu Başkanı Musa Güner, Tosunoğlu Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tosunoğlu katıldı. 



Ödül töreninde ilk olarak turnuvaya katkılarından dolayı Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ve turnuva hakemlerine plaket verildi.  Ardından turnuvanın en centilmen takımı ödülünü Tosunoğlu Tekstil adına Yönetim Kurulu Üyesi  Murat Tosunoğlu alırken, en centilmen kadın sporcusu ödülünü Deniz Tekstil’den Gülşah Çalışkan, en centilmen erkek sporcu ödülünü ise Gökhan Tekstil’den Mevlüt Tuğan aldı.



Takım müsabakalarında klasman grubunda dereceye giren takımlarda ödüllerini alırken, üçüncü takımlar Altınbaşak  Tekstil, Fatih Profil olurken, Başaranlar Mermer ikinci, Akürün Tekstil ise birinci oldu. Takım müsabakalarında ise yine iki tane üçüncü çıktı. Bahar Tekstil ve Akürün Tekstil üçüncülüğü paylaşırken, Deniz Tekstil ikinci, Pamukkale Üniversitesi takımı ise şampiyonluğu kazandı.  



Dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Durmuş Cansever, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet  Taş, Türkiye Masa Tenisi Merkez Hakem Kurulu Başkanı Musa Güner verdi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon