EKONOMİ

DENİZLİ’NİN “VERGİ YÜZSÜZLERİ” AÇIKLANDI

DENİZLİ’NİN “VERGİ YÜZSÜZLERİ” AÇIKLANDI
Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı, vergi borcu olan mükelleflerin listesini kamuoyuna duyurdu. 15 gün boyunca merkez ve ilçelerde bulunan vergi dairelerinde ilan edilecek liste, 1 Kasım 2024 tarihinde ise Gelir İdaresi Başkanlığı’nca Türkiye çapında açıklanacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada 5 milyon TL ve üzeri vergi borcu bulunan mükelleflerin isimlerinin 'vergi yüzsüzleri' listesi adı altında duyurulacağı bildirilmişti.

Bu kapsamda, Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı vergi borcu olan mükelleflerin isimlerinin listesini bina girişindeki panoda duyurdu.

31 Aralık 2023 itibarıyla vadesi geçtiği halde 30 Eylül 2024’e kadar ödemesini yapmayan mükellefler ile vergi incelemesi veya takdir komisyonu kararlarına göre vergi ve ceza hesaplanan mükellefler listede yer alıyor.

“Vergi Yüzsüzleri Listesi” 15-31 Ekim tarihleri arasında Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı'nın panosunda kalacak. Gelir İdaresi Başkanlığı listeleri 1-15 Kasım tarihlerinde internet sitesinde yayınlayacak.

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan listede, en yüksek borç miktarı 873 milyon 554 bin 938 TL olarak açıklandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon