EKONOMİ

DENİZLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ: DENİZLİ OSB VE ODALARDAN İŞ BİRLİĞİ MESAJI: “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

DENİZLİ’NİN GELECEĞİ İÇİN GÜÇLÜ İŞ BİRLİĞİ: DENİZLİ OSB VE ODALARDAN İŞ BİRLİĞİ MESAJI: “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası ve Denizli Sanayi Odası Başkanlarını ve Yönetimini ağırladı.

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni yönetimin görevi devralmasının ardından Denizli protokolünden hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor. Bölge Müdürlüğü’nde yapılan ziyaretlerde oda başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Osman Uğurlu ve Selim Yaymanoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çalışkan ve İsmail Aslan karşıladı.



ODALARDAN YENİ YÖNETİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ziyaretler kapsamında ilk olarak Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli OSB Yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Memişoğlu, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini paylaşırken, Denizli OSB ile DENİB arasındaki iş birliğine vurgu yaptı.



Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin kentin bir ticaret merkezi olduğunu belirterek, kıymetli çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.



Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yer aldığı ziyarette Denizli OSB ile yürütülen ve hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü. Başkan Erdoğan, Denizli’nin gelişimi ve sanayicilerin geleceği için el ele vererek daha nice projeleri gerçekleştireceklerini belirtti.



Ziyaretler kapsamında Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetimi de yeni yönetime görevlerinde başarılar dilerken, devraldıkları bayrağı daha da yukarıya taşıyacaklarından emin olduklarını ve bu yolda Denizli Sanayi Odası olarak Denizli Organize Sanayi Bölgesi ile iş birliklerinin süreceğini belirtti.



“ODALARIMIZLA YAKIN TEMASTA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, nazik ziyaretlerinden dolayı oda başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ederken; “Denizli’nin geleceğine yön veren değerli odalarımızın başkanlarını ve yönetimlerini Bölgemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizler bugüne dek olduğu gibi yeni dönemde de tüm odalarımızla yakın temas içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bugün, Yönetim Kurulumuzla birlikte Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası ve Sanayi Odamızı ağırladık. Değerli Başkanlarımız ve konuklarımız yeni yönetimimize hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarete gelen odalarımız aynı zamanda çalışmalarını yürüttüğümüz Teknopark projemizin de ortaklarıdır” ifadelerini kullandı.



“DÜNYAYLA REKABET EDEN BİR DENİZLİ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”
 Başkan Derya Baltalı açıklamalarının devamında şunları aktardı: “Bugün ki görüşmelerimizde çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Odalarımızın görüşleri bizler için önemli. Sanayi Odası’nın Bölgemizde yapımına devam ettiği Model Fabrika projemiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Denizli Ticaret Odamız ile yürüttüğümüz Mesleki Eğitim Merkezi Güdümlü Projemiz hakkında neler yapabileceğimizi görüştük. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılması planlanan T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Dünya Bankası destekli İleri Arıtma Tesisimiz ve GES Projemiz hakkında değerli başkanlarımızı ve konuklarımızı bilgilendirdik. Odalarımız ve sanayicilerimizle birlikte iş birliği gücümüzden yola çıkarak dünyayla rekabet eden bir Denizli’yi oluşturma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz.”



HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon