YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ METROPOL YAYIN HAYATINA BAŞLADI

DENİZLİ METROPOL YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Medya yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı birer bir küçülüp kapanırken Denizli medyasına yeni bir soluk geldi. 25 yıldır Denizli medyasının içinde yer alan Gazeteci ve televizyoncu Arif Zor öncülüğünde bir haber portalı kuruldu. Medya sektörüne muhabir olarak giriş yapan Zor, Denizli’de birçok medya kurumunda yöneticilik yaptıktan sonra kendi grubunu oluşturma kararı aldı.

Son yıllarda yaşanan gelişmelerden sonra Türkiye’de klasik medya düzeninin sona erdiğini dile getiren Zor, “Denizli’de birçok kurumda muhabir, editör ve yönetici olarak çalıştık. Klasik medya düzeninin sona erdiğini gördük. Biz de gazeteci arkadaşlarımla birlikte birikimlerimizi daha geniş kitlelere iletmek için çok farklı bir medya düzeni ile Denizli halkının karşısına çıkmaya ve denizlimetropol.com ‘u kurmaya karar verdik.  Çınar Haber Medya Prodüksiyon ve Reklamcılık Şirketimizi kurarak başladığımız bu yolda yayın hayatına başlayacağımızı ilan ettiğimiz günden bu yana Denizli’nin birçok kesiminden inanılmaz manevi destek aldık. Denizli’nin böylesine yeni bir medya düzenine ihtiyacı olduğunu gördük. Gelen olumlu tepkiler ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösterdi” dedi.

 

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTIK”

Arif Zor açıklamasının devamında ise “Böyle bir fikrin ardından Yayın Koordinatörümüz Adem Aydın’la “Bismillah” deyip yola çıktıktan sonra üç aydır devam eden hazırlık yolculuğumuza başladık. Daha sonra aramıza 30 yıllık deneyimli Gazeteci Haber Koordinatörümüz Murat Acar, yine tecrübeli Reklam ve Halkla İlişkiler Uzmanı Sibel Semerci, Sosyal Medya Uzmanlarımız ve teknik ekibimizde katılarak gücümüze güç kattı” diye konuştu.

 

“GİZLİ KAHRAMANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Arif Zor, bugünlere kolay gelmediklerini belirterek “İstanbul ve İzmir’de çözüm ortaklarımızla üç aydır devam eden hazırlığımızda ilk logo çalışmamızla başlayan süreç, bizi bugünlerde aynı anda beş farklı mecradan canlı yayın yapar hale getirdi. Ben buradan bu oluşumun arkasındaki gizli kahramanlarımız olan; logomuzu tasarlayan Yeşim Çimşir, üç ay boyunca haber portalımızı sıfırdan yapan ve kodlayan, ekibin gece gündüz kahrını çeken Adem Aydın’a, canlı yayınlar sistemini kuran Memiş Akın’a, sosyal medya ağını planlayan Ahmet Tekin’e, teknolojik alt yapı tedarikçimiz Hakan Sur, Hüseyin Doğan ve Mustafa Akar’a,  Hukuk Danışmanımız Dokumacı – Akbaba Hukuk Bürosu Yöneticileri Avukat Mehmet Ali Dokumacı, Avukat Mahir Akbaba ve Avukat Güzide Erten’e, Bozkaya Mali Müşavirlik ve Danışmanlık Yöneticileri Osman Bozkaya ve Özgür Bozkaya’ya ve fikrimi ilk olarak paylaştığım ve hayatım boyunca aldığım her kararda yanımda olan ve en büyük destekçim eşim, hayat arkadaşım Kezban Sur ve aileme teşekkürlerimizi iletiyorum. İyi ki varsınız” dedi.

 

DENİZLİ METROPOL'LE İZLEYECEK, DİNLEYECEK, OKUYACAKSINIZ...

Denizli’ye yeni bir ses, yeni bir heyecan, alışkanlıklarınızın tümünü değiştirecek yeni bir platform www.denizlimetropol.com geldi. Denizli’de, gündeme, ekonomiye, siyasete, spora, yaşama dair ne varsa hepsi DENİZLİ METROPOL’DE olacak. Apple IOS ve Android Play Store’den “Denizli Metropol’’ yazarak uygulamamamızı indirip başta Denizli olmak üzere Ege Bölgesi ve ülkede olup bitenlerden anında haberdar olabileceksiniz. Denizli Metropol’de herkesin sesini haberlerimizde, canlı yayınlarımızda ve programlarımızda bulabileceksiniz.

 

DENİZLİ METROPOL’Ü 

Facebook: https://www.facebook.com/metropoldenizli/

Instagram: https://www.instagram.com/denizlimetropol/

Twitter: https://twitter.com/DenizliMetropol

Yotube:  https://m.youtube.com/channel/UCUjackdNcPHqX_gnnLnhQaA

Platformlardan takip edip, beğenmeyi unutmayınız…

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon