EKONOMİ

DENİZLİ MAKSİAD İZMİR MARBLE FUARI’NDAN MEMNUN DÖNDÜ

DENİZLİ MAKSİAD İZMİR MARBLE FUARI’NDAN MEMNUN DÖNDÜ
İzmir Marble Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’na, Denizli’de faaliyetlerini sürdüren Makina Sanayici İş İnsanları Derneği Üyeleri de katıldı. MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı fuarla ilgili değerlendirmede bulunurken “Fuara giderken pek umudumuz yoktu. Ancak nitelikli müşteri ve Orta Doğulu alım heyetleri önümüzdeki dönem için bizi umutlandırdı” dedi.

ÖZEL HABER
İzmir Marble Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı üç gün sürdü. Denizli’den mermer ve makina sektöründen 20’nin üzerinde firmanın katıldığı Marble İzmir Fuarı; binlerce sektör profesyonelini buluşturdu. Fuara Makina Sanayici İş İnsanları Derneği Üyeleri de katıldı.



MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Metropol’e yaptığı özel fuar değerlendirmesinde “Denizli MAKSİAD Üyeleri olarak fuara katıldık. Pandemi sürecinde daha önce fuar yapılamamıştı. Dünyanın en büyük iki doğal taş fuarından biri olan fuara Denizli’den firmalarımız yoğun ilgi gösterdi. Fuarda üyelerimiz makinalarını tanıtma fırsatı buldu. Açıkçası fuara gitmeden önce pek umutlu değildik. Ancak ilk günden itibaren nitelikli müşteri ve alım heyetlerinin yoğun olması bizleri sevindirdi. Özellikle Orta Doğulu alım heyetleri fuara büyük ilgi gösterdi. Ben buradan fuarı düzenleyen İZFAŞ yetkililerini tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. muhteşem bir fuar oldu. Hem Denizlili mermer ve doğaltaş sektörü hem de Denizli makina sektörünün fuar katılımcıları fuardan mutlu ayrıldı. Geecek dönem için umutlar yeşerdi. Ben önümüzdeki dönem fuarların çok daha iyi geçeceği kanaatindeyim” dedi. 

MAKSİAD BAŞKANI MEHMET SARI’NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon