EKONOMİ

DENİZLİ MAKİNA OSB İÇİN ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI

DENİZLİ MAKİNA OSB İÇİN ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI
Denizli Makina İhtisas OSB için önemli adım… Denizli Makina İhtisas OSB alanındaki bazı taşınmazların ‘Acele Kamulaştırılması Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı’ Denizli Milletvekili Şehin Tin’in girişimleri sonucu Resmî Gazete'de yayımlandı.

Denizli Milletvekili Şahin Tin, kararı sosyal medya hesabından yayınlarken açıklamada da bulundu. Tin “Makina İhtisas OSB alanındaki bazı taşınmazların ‘Acele Kamulaştırılması Hakkındaki Cumhurbaşkanı Kararı’ girişimlerimiz sonucu Resmî Gazete'de yayımlandı. Kamulaştırma süreci daha da hızlandı. Sanayicimizin hayali gerçek oluyor. Yatırımlar için sona yaklaştık. Hayırlı olsun” dedi.



MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı da konuyla ilgili açıklama yapanlar arasında. Sarı “Denizli İli, Honaz İlçesi, Kocabaş ve Gürlek Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Taşınmazların Denizli Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Alanında Gerçekleştirilecek Yatırım Faaliyetlerinin İvedilikle Hayata Geçirilmesi Amacıyla Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Milletvekilimiz Sn. Şahin Tin Beyin girişimleri ile Resmî Gazete de yayınlandı. Mutluyuz. Milletvekilimiz Şahin Tin’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon