EKONOMİ

DENİZLİ’DE İLK SANAL İSTİHDAM FUARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DENİZLİ’DE İLK SANAL İSTİHDAM FUARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Denizli İŞKUR tarafından düzenlenen İstihdam Fuarında iş arayanlar, öğrenciler ve işverenler Sanal Ortamda sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresinde bir araya geldi

Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kamu Kurumları, Odalar, sanayiciler ve işletmeciler işbirliğinde; mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda ihtiyaç duyan tüm tarafların katılımıyla bir yapı oluşturmak amacıyla yola çıkılan ve 2011 yılından bu yana Kurumsal hale gelen Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı(DENİF) bu yıl sanal(dijital) ortamda 200’e yakın firmanın katılımıyla gerçekleşti.



DENİF 2022, oluşturulan Sanal İstihdam Fuarı teknolojisi ile daha global ve ulaşılabilir hale geldi. Sanal İstihdam Platformu sayesinde fuara katılım sağlayan işverenler iş arayanlar ile canlı mülakat yaptı. İş arayan vatandaşlar ise işverenlerin sanal stantlarına göz atarak görüşmeler gerçekleştirdi ve özgeçmişlerini doğrudan işverene takdim etti. Öğrenciler de işverenler ile görüşerek staj imkanlarını öğrenme fırsatı buldu.



Ayrıca fuar esnasında online seminerlere de katılım sağlayabilen vatandaşlar için iki gün boyunca farklı konularda 11 ayrı oturum Denizli İŞKUR aracılığı ile düzenlendi.



Dijital ortamda gerçekleştirilen fuara, İzmir ve Denizli’nin önde gelen işverenleri katılım sağlarken, İşverenlere toplamda 3 bin 500’e yakın CV bırakıldı. 2011 yılından bu yana Denizli İŞKUR tarafından geleneksel hale gelen ve ilk defa dijital ortamda gerçekleştirilen Denizli 1. Sanal İstihdam Fuarı, daha fazla vatandaşa ulaşım sağlayarak başarı ile sonlandırıldı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon