EKONOMİ

“DENİZLİ LOBİ VE MARKA KONUSUNDA BİRLEŞMELİ”

“DENİZLİ LOBİ VE MARKA KONUSUNDA BİRLEŞMELİ”

Denizli Metropol'de "Metropol Gündemi" Programının konuğu AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık oldu. Catlık Denizli ve ülke ekonomisi ve iş dünyasını yakından ilgilendiren gündem yaratacak konulara değindi. Denizli’nin lobi eksikliği yaşadığına işaret eden Başkan Catlık, markalaşma sorununa da dikkat çekerken, her iki konuyla ilgili kentteki tüm paydaşların bir araya gelmesi gerektiğini savundu.

Kısa adı AYSİAD olan Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Mahmut Catlık, Denizli Metropol'de "Metropol Gündemi" Programının konuğuydu. 2004 yılında kurulan AYSİAD’ın bugüne kadar yaptığı çalışmaları bir bir anlatan Başkan Catlık, 200 üyelerinin bulunduğunu 5 binin üzerinde istihdam yaratıldığını söyledi.

“DENİZLİ’NİN ULAŞIM VE LOJİSTİK SORUNU VAR”

Denizli ve ülke gündemini ilgilendiren sorunlarla ilgili tespit ve açıklamalarla gündeme gelen AYSİAD’ın kentin sorunları karşısında duyarsız kalamayacağına vurgu yapan Başkan Catlık, Denizli’nin ulaşım ve lojistik sorunu olduğuna dikkat çekti.

“AYSİAD OLARAK DESTEĞE HAZIRIZ”

Denizli’nin lobi eksikliği yaşadığını söyleyen AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık, “Bu kadar büyük bir potansiyeli olan Denizli’nin kendini çok daha iyi tanıtması lazım. Lobileşmeliyiz. AYSİAD olarak böyle bir çalışmaya hazırız. Gerekli desteği veririz” dedi.

“DENİZLİ’DEKİ TÜM PAYDAŞLAR BİR ARAYA GELMELİ”

Başkan Catlık “Kesinlikle Denizli’nin bir markası olmalı. Gerekirse bununla ilgili Denizli’deki tüm paydaşlar, odalar, dernekler, kamu kurum ve kuruluşlarındaki yetkililer herkes bir araya gelerek hem markalaşma sorunu hem de lobi konusunu masaya yatırmalı ve gereken yapılmalı” diye konuştu.  

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon