SAĞLIK

DENİZLİ KIZILAY MANAVGAT YANGIN BÖLGESİNDE

DENİZLİ KIZILAY MANAVGAT YANGIN BÖLGESİNDE
Antalya’nın Manavgat ilçesinde dün başlayan ve 1 vatandaşın hayatını kaybettiği yangında, Türk Kızılay Denizli Şubesi vatandaşların yanında!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün başlayan yangına müdahale sürüyor. Manavgat merkeze 30 kilometre uzaklıkta başlayan yangın, gece boyunca hızla ilerledi. İlçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Ulukapı Sülek Mahallesi de boşaltıldı. Yangın nedeni ile 1 vatandaş hayatını kaybederken, 10 vatandaş ise mahsur kaldı. Yangın ise hala sürüyor. Türk Kızılay Denizli Şubesi, ikram aracı ile hem yangına müdahalede bulunan ekiplere hem de yangından etkilenen bölge halkına yardımda bulundu.



Her zaman 7/24 hazır olduklarını belirten Türk Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, “Manavgat ilçemizde başlayan ve devam eden orman yangınına müdahale eden ekiplerimiz ve mağdur vatandaşlarımız için olay yerine intikal ettik. İkramlarda bulunduk ve ihtiyaçları giderdik. Nerede ihtiyaç olursa Türk Kızılay ekipleri orada görevdedir. Yangın nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon