YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ KIZILAY GÖNÜLÜLERİ KISITLAMADA YİNE İŞ BAŞINDA

DENİZLİ KIZILAY GÖNÜLÜLERİ KISITLAMADA YİNE İŞ BAŞINDA
Pandemi döneminde yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren ve birçok anlamlı projeye imza atan,  Türk Kızılay Denizli Şubesi Gönülleri sokağa çıkma kısıtlamasında yine işbaşındaydı. Kızılay gönüllüleri güvenlik güçlerine ikramlarda bulunurken, ihtiyaç sahiplerine ise gıda kolisi dağıtımına devam etti.  

Her dönem yaptıkları çalışmalarla gönülleri fetheden Türk Kızılay Denizli Şubesi Gönülleri ve Denizli Genç Kızılay Üyeleri, koronavirüsün ilk ortaya çıktığı dönemde vatandaşları bilgilendirmek amacıyla şehrin farklı bölgelerinde korunma yöntemlerinin anlatıldığı broşürler dağıttı.



Ardından 65 yaş üstü vatandaşlar ve kronik rahatsızlığı olanlara getirilen sokağa çıkma yasağı döneminde vatandaşların bilgilenmesi için virüsten korunma ile ilgili bilgilendirme amaçlı hazırlanan afişleri kentin görünür noktalarına astı. Önemli sosyal projelere imza atan gönüllüler, Ramazan Bayramı’nda ise herkes sokağa çıkma yasağı nedeniyle evindeyken onlar tüm Denizli’yi kapsayan bir yürüyüşle Denizli halkının bayramlarını kutladı. Herkesin çok sevdiği “Hayat Bayram Olsa” şarkısı eşliğinde yürüyen gönüllüler, yanlarında getirdikleri şekerleri çocuklara, simitleri de evlerinden kendilerini izleyenlere hediye ederek bayramlarını kutladı.



Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Kızılay gönüllüleri Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Denizli sokaklarında Türk Bayrağı dağıttı. Büyük ilgi gören Kızılay gönüllüleri 7’den 70’e gördükleri herkesle tek tek ilgilenip Cumhuriyet Bayramlarını kutlarken, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde Türk Bayrağı hediye etti. Kızılay gönüllüleri geçtiğimiz haftalarda sokağa çıkma kısıtlamasında kan bağışını dikkat çekmek için Çınar Kan Bağış Merkezi’nde kan bağışında bulundu.

Türk Kızılay Denizli Şubesi Gönülleri bu haftaki sokağa çıkma kısıtlamasında ise kısıtlama nedeniyle denetim yapan güvenlik güçlerine ve nöbetteki belediye çalışanlarına ikramlarda bulundu.  Gönüllüler ayrıca karantinada bulunan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ise gıda kolisi ve yardım malzemesi dağıtımına devam etti.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon