EKONOMİ

DENİZLİ İŞ DÜNYASININ BEKLENTİLERİ NE?

DENİZLİ İŞ DÜNYASININ BEKLENTİLERİ NE?
Kısa adı GESİFED olan Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Oktay Mersin, Denizli Metropol canlı yayınında Denizli İş Dünyasının beklentilerini açıkladı. İşte Mersin’den çarpıcı değerlendirmeler…

ÖZEL HABER
Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Oktay Mersin, Denizli Metropol’ün Sinpaş Aquacity Denizli’den gerçekleştirdiği canlı yayın Metropol Gündemi programına katıldı. Mersin, GESİFED çalışmalarını değerlendirirken, yeni dönemde ne gibi faaliyetlerde bulunacakları ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Mersin, Denizli Metropol canlı yayınında Denizli İş Dünyasının beklentilerini açıkladı. Mersin Türkiye’de çok kırılgan bir ekonomik yapı olduğunu belirterek “İş Dünyası güven ve istikrar istiyor. Siyasi denge ve söylemlerin artık yerine oturması gerekiyor. Seçim varsa seçim. Seçim yoksa seçim yok denmeli. Seçim, erken seçim söylemleri var. Bu tür suni gündemler var. Bunlar hoş değil. Güveni etkileyen bu seçim sözcükleri. Yapısal reformlar. Uluslararası ilişkiler. ABD ile sorunların netlik kazanması gerekiyor. Denizli ve Türkiye’deki iş insanının sorunu bu. Beklentimiz istikrar. Her gün ekonomi kanallarına bakıyoruz gün boyu. Koalisyon hükümetleri döneminde bu ekonomide kırılganlık daha fazlaydı. Şimdi son bir-iki yılda tekrar etmeye başladı bu kırılgan yapı” diye konuştu.  

OKTAY MERSİN’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ..
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon