EKONOMİ

DENİZLİ HEYETİ FASHİON HOME İZMİR EV TEKSTİLİ FUARI’NDAKİ DENİZLİ FİRMALARINI ZİYARET ETTİ

DENİZLİ HEYETİ FASHİON HOME İZMİR EV TEKSTİLİ FUARI’NDAKİ DENİZLİ FİRMALARINI ZİYARET ETTİ
İlk kez düzenlenen Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı’nda Denizli Heyeti, Denizli firmalarının stantlarını ziyaret etti, firma sahipleriyle görüştü.

CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DETGİS Başkanı Mukaddes Başkaya, BASİAD Başkanı Doğan Değirmenci, DEGİAD Başkanı Kemal Sözkesen ve beraberindekiler, ilk kez düzenlenen Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı’nda, Denizli firmalarının stantlarını ziyaret etti, firma sahipleriyle görüştü.


 
9 – 11 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek Fashion Prime Fuarı’nda, hazır giyim sektörünün önde gelen üreticileri, tedarikçi firma temsilcileri ile bir araya gelirken hazır giyim markaları da moda tasarımcılarından yan ürün sağlayıcılarına kadar sektörün önde gelen profesyonelleriyle tecrübelerini paylaşma olanağı bulacak.



İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık ortaklığında, Exen Media, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve Denizli Tekstil Giyim Sanayicileri Derneği destekleriyle düzenlenen Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil  Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı, 09 – 12 Ekim 2024 tarihleri arasında üçüncü kez kapılarını açtı.



9 – 11 Ekim 2024 tarihlerinde, ilk kez düzenlenen Fashion Home İzmir – Ev Tekstili Fuarı ise, ev tekstili dünyasının lider markalarını bir araya getirerek üç gün boyunca sektördeki en son moda trendlerinin sergilenmesini sağlayacak. İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık ortaklığında, Denizli Tekstil Giyim Sanayicileri Derneği, Babadağlı Sanayici ve İş İnsanları Derneği tarafından düzenlenen fuarda, konfor, estetik ve teknolojiyi birleştiren son trendler sergileniyor.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon