EKONOMİ

DENİZLİ HEYETİ, ANUGA KÖLN GIDA FUARI’NDA DENİZLİ FİRMALARINI ZİYARET ETTİ

DENİZLİ HEYETİ, ANUGA KÖLN GIDA FUARI’NDA DENİZLİ FİRMALARINI ZİYARET ETTİ
Gıda sektöründe dünya çapında lider fuar olan Anuga Köln’de izlenimlerini sürdüren Denizli heyeti, Denizli firmalarının stantlarını ziyaret ederek, firma yetkilileri ile görüştü.

Dünyanın en büyük ve en önemli fuarlarından sayılan Anuga Köln 2021 Gıda Fuarı, 13 Ekim tarihine kadar sürecek. Fuarda incelemede bulunan Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ve Melek Sözkesen ile DTO Heyeti fuarda stant açan firmaları ziyaret etti.



İlk durak Biriz Kuruyemiş’e gerçekleştirildi. Denizli Heyeti burada firma temsilcilerinden çalışmaları, ürünler ve fuar izlenimleri ile ilgili bilgi aldı. Başarılar diledi.



Ardından diğer bir ziyaret ise Seyran Gıda’ya gerçekleştirildi. Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ve Melek Sözkesen, firma temsilcisi Levent Çaputçu ile görüşerek firma faaliyetleri ve ürünleri ile fuarla ilgili istişarelerde bulundu.



Anuga 2021'de Denizli'yi temsil eden bir diğer firma Altıntop Kuruyemiş’te ziyaret edilen firmalar arasındaydı. Denizli Heyeti burada ise firma sahiplerinden Veli Tefenlili ile görüştü ve bereketli bir fuar geçirmelerini temenni etti.



İlk gün ziyaretlerinin son durağı ise Arslanlar Baharat Tarım standı oldu. Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DTO Başkan Yardımcıları Hasan Aracı ve Melek Sözkesen burada Denizli'nin tıbbi ve aromatik bitkiler potansiyeli, sanayisi ile ticaretini konuştu.



Bir sonraki ziyaret sektöründe tanınmış ihracatçı firmalardan Berkiz Gıda’ya gerçekleştirildi. Burada da Denizli Heyeti, sektörle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Firma yetkililerine iyi bir fuar geçirmeleri dileklerinde bulunuldu.



Denizli Özstar Makine’yi de ziyaret eden Denizli Heyeti, göz kamaştıran stantlarını ziyaret ederek işleri, sektörleri, ihracatı ve Denizli Ticaret Odası’nın faaliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.
 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon