EKONOMİ

ANUGA KÖLN’DE DENİZLİ HEYETİNE SICAK KARŞILAMA

ANUGA KÖLN’DE DENİZLİ HEYETİNE SICAK KARŞILAMA
Anuga Köln 2021 Gıda Fuarı’na katılan Denizli Heyeti’ne gurbette sıcak karşılama. Heyeti Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan ve Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören karşıladı.

Dünyanın en büyük ve en önemli fuarlarından sayılan Anuga Köln 2021 Gıda Fuarı, Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştiriliyor. Fuara katılmak için Köln’e giden Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve DTO Heyetine Almanya’da sıcak karşılama…



Denizli heyetini Düsseldorf Başkonsolosu Ayşegül Gökçen Karaaslan ve Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören karşıladı. Denizli Milletvekili Şahin tin yaptığı açıklamada “Denizli Valimiz Ali Fuat Atik, eşi hanımefendi, Ticaret Odası Başkanımız Uğur Erdoğan ve DTO heyeti ile Anuga Köln gıda fuarı ve çeşitli temaslar için gittiğimiz Almanya’da Düsseldorf Başkonsolosumuz Ayşegül Hanım ve Avrupa Denizlililer Dernek Başkanı Ali İnceören tarafından karşılandık. Başkonsolosumuz, Konsolosumuz, dernek başkanımız ve hemşehrilerimize nezaketleri için teşekkür ediyor, Denizli’den ve Türkiye’den fuara katılan firmalarımıza başarılar diliyorum. Seyahatimizin kentimiz ve ülkemiz ticaretine verimli ve güzel neticeler sunmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon