EKONOMİ

DENİZLİ EV TEKSTİLİ DÜNYADA BÜYÜK DEĞER GÖRÜYOR

DENİZLİ EV TEKSTİLİ DÜNYADA BÜYÜK DEĞER GÖRÜYOR
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na Denizli Heyeti ile birlikte katılan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizlili firmaların stantlarını ziyaret ettikten sonra Denizli Metropol’e konuştu. Keçeci “Denizli’nin yaptığı ev tekstili dünyada büyük değer görüyor” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını Denizli Metropol tutuyor. Denizli Metropol Haber ekipleri, Denizli Heyeti ile birlikte firma ziyaretlerinde bulundu. Stantları gezen ve firma temsilcileri ile görüşen Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci izlenimlerini Denizli Metropol ile paylaştı.

MÜJDAT KEÇECİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Başkan Keçeci “Denizli’den 83 firma katılıyor fuara. Çok büyük katma değer katıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum. Hepsine destek vermemiz lazım. Tekstilde fason işi vardı. O dönem bitti. Biz Denizli tekstilcisi olarak modanın ve markanın ne kadar önemli olduğunu öğrendik. Denizli’nin yaptığı ev tekstili dünyada büyük değer görüyor. Bunun nedeni genç desinatörlerimizin büyük emeği sayesindedir. Biz Denizli olarak sağlam temelliyiz. Bu bizi daha ileri götürecek. 83 firma birbiriyle yarışıyor. Hepsini kutluyorum” diye konuştu.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon