EKONOMİ

DENİZLİ EGE TMF 2023 FUARI DEPREM NEDENİYLE ERTELENDİ

DENİZLİ EGE TMF 2023 FUARI DEPREM NEDENİYLE ERTELENDİ
15-18 Şubat 2023 tarihleri arasında Denizli’de düzenlenmesi gereken EGE TMF - Ege Tekstil, Konfeksiyon Makineleri, Tekstil Kimyasalları ve Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı Denizli Büyükşehir Belediyesine ait EGS Park Fuar alanlının Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için toplanan yardımların koordinasyonu için kullanıma açılmasıyla ertelendi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından fuar alanının deprem koordinasyon merkezi haline getirilmesinin İzgi Fuarcılık’a bildirilmesiyle beraber tüm katılımcı firmalara fuarın ertelendiğini duyurdu.

Fuar katılımcı firmalarının da büyük desteğini alan İzgi Fuarcılık’tan yapılan açıklamada “Başından sonuna kadar tüm depremden etkilenen vatandaşlarımızın ve ticari işletmelerin yanındayız. Depremin ilk saatlerinden itibaren battaniyeden gıda ve giyim eşyasına kadar birçok ihtiyaç malzemesi göndererek onlara destek olmaya çalıştık ve yardımlarımıza devam edeceğiz” denildi.

Fuarın yeni tarihini önümüzdeki günlerde Denizli Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek alanın müsaitliğine göre sektör firmalarının da görüşleri alınarak belirleneceği belirtilen açıklamada, deprem bölgesinden fuara katılım sağlamak ve ürünlerini sergilemek isteyen hasar gören firmaların yer kirası ödemeden ücretsiz fuara alınacağı belirtildi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon