SAĞLIK

DENİZLİ’DE YATIRIMLAR SÜRECEK

DENİZLİ’DE YATIRIMLAR SÜRECEK
Denizli’de sağlık alanındaki başarılarıyla dikkat çeken Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir, Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Kentte sağlık camiasında özel ve kamunun uyumuna dikkat çeken Erdemir, sağlık alanındaki yatırımların devam edeceğini söyledi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir, Metropol’e özel konuştu ve sağlık alanındaki yatırımların devam edeceğini söyledi.

RIDVAN ERDEMİR'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Erdemir “Denizli’de sağlıkta özel sektör, kamu ve üniversite birbirini tamamlıyor. Bir insanın kalbi, akciğeri böbrekleri nasıl olmazsa olmaz fonksiyonları varsa ve birbirini tamamlıyorsa, Denizli sağlık camiası da böyle. Denizli’de kamu ve özel uyumlu bir çalışma içinde sağlık sektörü anlamında.  Denizli halkı bunları görüyor, takdir ediyor ve hak ediyor. Ciddi bir pandemi dönemi yaşadık. Herkes yıprandı. Umarım o günleri bir daha yaşamayız. Denizlililer girişimci ve yatırımcıdır. Tekstilde, enerjide demir çelik sektöründe, yatırımlar sürüyor. Tabi ki sağlık yatırımlarımız sürecek. Yeter ki ayak bağı olunmasın. Teşvik yatırımı almak için, belediye; hazine en az iki üç yıl uğraşıyorsun. Bazı durumlar insanı bezdiriyor. Yeter ki ayak bağı olunmasın, Denizli’de yatırımlar daha da çok olacak” diye konuştu..
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon