YAŞAM-GÜNCEL

DENİZLİ’DE ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ GÜN HAVA NASIL OLACAK?

DENİZLİ’DE ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ GÜN HAVA NASIL OLACAK?
Ekim ayının son haftasına girmemize rağmen bu günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden ve pastırma sıcakları diye tabir edilen sıcağı yaşayan Denizlililer, hafta sonu ve yeni haftada da sıcak günler yaşayacak. Sıcaklık değerleri 29 dereceye kadar çıkacak.

Ekim ayının son günlerinde Denizli pastırma sıcağı yaşıyor. Sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Denizli hafta sonu ve yeni haftada yine sıcak günlerle karşı karşıya.

Pazar günü hava güneşli olacak. Sıcaklık ise 29 derece. Nem değerleri ise yine yüzde 50’nin üzerinde ön görülüyor. Yeni haftada ise değerler Pazartesi günü itibariyle 27 derece civarında yaşanırken, az bulutlu havada güneşte kendini gösterecek.  Salı, günü yine sıcak bir havaya merhaba diyecek Denizlililer 26 derece ile ısınacak. Çarşamba ve Perşembe günleri ise Denizli hafif yağışla karşı karşıya ancak hava sıcaklığı çok düşmeyecek ve z26 -25 derecelerde seyredecek. Geceleri ise soğuk olacak. Haftanın tamamında gece hava sıcaklığı 13-15 derece arasında olacak. Bu yüzden gecelere hasta olmamak için dikkat etmek gerekiyor. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon