EKONOMİ

DENİZLİ’DE İŞ VE SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURAN NİKAH

DENİZLİ’DE İŞ VE SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURAN NİKAH
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ın en mutlu günü. Başkan Erdoğan’ın kızı Sahra Erdoğan, Emre Biberci ile düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi. Şadiye – Uğur Erdoğan’ın kız Sahra, Mualla – Süleyman Biberci’nin oğlu Emre ile dünya evine girdi. Nikah töreni Kayalar Düğün Salonu Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Nikah törenine AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Denizli’deki oda ve derneklerin temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, işadamları, sanayiciler ile Erdoğan ve Biberci Ailelerinin eş dost ve yakınları katıldı.



Genç çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah şahitliklerini ise Denizli siyaset ve iş dünyasının kurmaylarından 15 isim yaptı. Başkan Zolan nikahı kıydıktan sonra “Genç çifte bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


NİKAHTAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon